8 Αυγούστου 2018

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης - Ευχές για ταχεία ανάρρωση και από πολίτες του Ωρωπού



Τα τραγούδια του θα ακουστούν στον Ωρωπό, στη συναυλία της Χορωδίας της ΕΡΤ, το Σεπτέμβρη
Ο Μίκης Θεοδωράκης έλαβε σήμερα (7/8/2018) εξιτήριο από το νοσοκομείο της Αθήνας, με σαφή βελτίωση της υγείας του.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κέντρου, ο κ. Θεοδωράκης είχε εισαχθεί την Παρασκευή, 3 Αυγούστου, στις 11:19 μμ, μετά από νυχτερινό άτυπο προκάρδιο άλγος και επεισόδιο ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής. Με ήπια αιμοδυναμική αστάθεια, εισήλθε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παρέμεινε για 24 ώρες, αναταχθείς σε φλεβοκομβικό ρυθμό, υπό φαρμακευτική αγωγή. Το μεσημέρι της επομένης εξήλθε της μονάδας και μεταφέρθηκε στο θάλαμο, όπου παρέμεινε επί τρεις ημέρες.
Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση του συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, μετέφεραν σήμερα στην υπεύθυνη του γραφείου του, και πολίτες του Ωρωπού.
Σημειώνουν χαρακτηριστικά,  ότι τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη ενέπνευσαν τους αγώνες του ελληνικού λαού, των φοιτητών, και των εργαζόμενων όλου του κόσμου, που παλεύουν ενάντια την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Τα τραγούδησαν και τα τραγουδούν οι εργάτες και οι εργαζόμενοι, από την Ευρώπη έως την Αμερική, αλλά και σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Τέλος, σημειώνεται ότι τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη θα ακουστούν και στον Ωρωπό, στη συναυλία της Χορωδίας της ΕΡΤ, που διοργανώνεται στο Λύκειο Σκάλας Ωρωπού, το Σεπτέμβρη.
Περισσότερες πληροφορίες & στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις



Προηγούμενο
Επόμενο