12 Φεβρουαρίου 2024

Ευχές και στόχοι από τον Σύλλογο Πελοποννησίων Ωρωπού "Ο Μοριάς"


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Πελοποννησίων Ωρωπού "Ο Μοριάς" με πρόεδρο τον Γιώργο Παναγόπουλο. 
Ο Πρόεδρος καλωσόρισε τους συμπατριώτες Πελοποννήσους, όλους τους αγαπητούς φίλους και φίλες, αλλά και τους αξιότιμους προσκεκλημένους. 
Ανέφερε μεταξύ άλλων: "Καλωσήρθατε στην πρώτη συγκέντρωση του Συλλόγου των Πελοποννησίων του Δήμου Ωρωπού, στην εθιμοτυπική κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος. Ενός πολιτιστικού Συλλόγου που ευελπιστούμε να συγκεντρώσει όλους τους συμπατριώτες μας που έχουν την καταγωγή τους από την Πελοπόννησο. την ιστορική Πελοπόννησο, και να αναβιώσει τα ήθη και τα έθιμα από κάθε γωνιά της. Η δημιουργία αυτού του Συλλόγου απόφασίστηκε και υλοποιήθηκε μετά από αίτημα μεγάλου αριθμού συμπατριωτών μας. Έχει σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μας και την διατήρηση και ανάδειξη των ηθών και των εθίμων του ξεχωριστού αυτού τόπου καταγωγής μας." 
Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Βοιωτίας Κωνσταντίνος Πεθαίνος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ωρωπού  Δημήτρης Κιούσης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ωρωπού Νίκος Γκοτζιάς, ο Δημοτικός σύμβουλος Αφιδνών Βασίλης Μπέλος, η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σκάλας Ωρωπού Ελένη Ντινοδήμου, ο πρώην Πρόεδρος της κοινότητας Αφιδνών καθηγητής και συγγραφέας Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος και ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού Χρήστος Παναγόπουλος.


























Προηγούμενο
Επόμενο