30 Ιανουαρίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Νέας Πολιτείας (ΦΩΤΟ)


Παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων φορέων της τοπικής κοινωνίας πραγματoποιήθηκε με επιτυχία η χοροεσπερίδα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέας Πολιτείας Ωρωπού στο φιλόξενο χώρο του κοσμικού κέντρου "Αλώνι" στον Ωρωπό, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου.

Ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Κουρούσης αφού καλοσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση του Συλλόγου τα μέλη και τους φίλους, τόνισε πως ο Σύλλογος αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του οικισμού της Νέας Πολιτείας. "Τα αποτελέσματα αυτής της εθελοντικής προσπάθειας είναι ορατά με πράξεις, με έργα υποδομής, με τη μάχη της καθημερινότητας, πάνω από συμφέροντα και φιλοδοξίες. Βασιζόμαστε στην αλληλεγγύη και στην εντιμότητα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το παρόν έδωσαν ο πρώην Υπουργός και μέλος του Συλλόγου Αθανάσιος Γιαννόπουλος, η Περιφερειακή σύμβουλος Μυρτώ Κοροβέση, ο πρώην Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Στέλιος Κοροβέσης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού Γιώργος Παναγόπουλος, ο σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Ωρωπού Νίκος Ρόδης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού Βάσω Βλάχου, ο Πρόεδρος Κρητών "Η Κρήτη" Μιχάλης Μπαφάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νέας Εκάλης Παναγιώτης Κουτρουμπής, ο Πρόεδρος του Νέου Συκαμίνου Κώστας Μαντάς, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής γιατρός Ανδρέας Καλιακμάνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Βόσπορος" Μιχάλης Πατελάκης, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Ωρωπού Ντίνα Νίτσιου, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου "Φίλοι της Τέχνης και του Πολιτισμού" Αγγελική Γκάνα και ο Βασίλης Βουβουσίρας εκπρόσωπος των ατόμων με ειδικές ανάγκες, ο Πρόεδρος  του Συλλόγου Ηπειρωτών Ωρωπού Παύλος Ιωάννου, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Νέων Παλατίων Μαρία Ράπτη. Ο Πρόεδρος, κ. Ηλίας Κουρούσης, ευχαρίστησε  όλο το Δ.Σ. για τη βοήθεια και τη συμπαράστασή του. 

























































































Προηγούμενο
Επόμενο