27 Νοεμβρίου 2023

Ο ΣΔΙΠ για την ψήφιση του ΓΠΣ Αφιδνών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού το ΓΠΣ Αφιδνών στη συνεδρίαση της 22 Νοεμβρίου 2023


Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Αγνόησε την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση 12/2023 ΟΧΙ του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών «Περί συζήτησης και γνωμοδότησης επί των αλλαγών Β2 σταδίου και της ΣΜΠΕ του ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ» στις 17 Νοεμβρίου 2023 στην οποία απόφαση ρητά αναφέρεται «Δεν εγκρίνεται το Β2 στάδιο και η ΣΜΠΕ του ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ της Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών».

Παρά τις επίμονες παρεμβάσεις του Προέδρου της ΔΚΑ Α. Θεοδωρακόπουλου και των δημοτικών συμβούλων Α. Δέδε, Ε. Δημητρίου, Κ. Λίτσα να ακουστούν οι προτάσεις για την έγκριση του Β2 σταδίου και της ΣΜΠΕ του ΓΠΣ αντιμετώπισαν τις θέσεις με τον ισχυρισμό ότι το θέμα είναι κατεπείγον.

Η θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 26 Σεπτεμβρίου 2023 που παρουσιάστηκε με την εισήγηση του θέματος, δεν έχει λάβει υπόψη την απόφαση 12/2023 ΟΧΙ του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών στις 17 Νοεμβρίου 2023 αφού έχει προηγηθεί κατά 2 μήνες…!!!

Αγνοήθηκαν επίσης οι παρεμβάσεις και επισημάνσεις του Πρόεδρου Κ. Κραββαρίτη, του Γραμματέα Π. Πάντου του ΔΣ ΣΔΙΠ, όπως και το πρόσφατο έγγραφο του συνεταιρισμού με την τεκμηρίωση του.

Περισσότερα ΕΔΩ

Προηγούμενο
Επόμενο