7 Αυγούστου 2023

O Νίκος Γκοντζιάς υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού

 

Οι ΚΟ Βορείων Χωριών & Ωρωπού του ΚΚΕ ανακοινώνουν ότι ο Νίκος Γκοντζιάς θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο σ. Νίκος είναι 47 ετών και κατοικεί μόνιμα στο Συκάμινο. Είναι εμποροϋπάλληλος, μέλος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων Ωρωπού.

Στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζεται από το ΚΚΕ, συμμετέχουν δοκιμασμένοι αγωνιστές του εργατικού – λαϊκού κινήματος, εργαζόμενοι, επαγγελματίες, γυναίκες και νεολαία. Συμμετέχουν αγωνιστές που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αλλά συμφωνούν στο βασικό ζήτημα που θέτουμε στον Δήμο Ωρωπού, ότι η Δημοτική αρχή πρέπει να αλλάξει ρότα, να βάλει στο επίκεντρο την ικανοποίηση των αναγκών των πολλών, να πάει κόντρα στις πολιτικές επιλογές της εκάστοτε κυβέρνησης, να αντισταθεί απέναντι σε ένα αντιλαϊκό κράτος που λειτουργεί για την ικανοποίηση των κερδών των λίγων.

Ο λαός του Ωρωπού δεν έχει να περιμένει τίποτα από ένα Δήμο που λειτουργεί ως μοχλός ανάπτυξης υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων, επιδεικνύοντας επιλεκτική ανικανότητα να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του που διογκώνονται. Έτσι, την ίδια στιγμή που η δημοτική Αρχή του Ωρωπού καμαρώνει για τον «αναπτυξιακό» προϋπολογισμό, η λαϊκή οικογένεια έρχεται αντιμέτωπη με σχολεία σε τραγική κατάσταση, με την έλλειψη αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής προστασίας, τις ανεξέλεγκτες χωματερές, τα Κέντρα Υγείας που λειτουργούν μόνο χάρη στην αυτοθυσία των ιατρών και του λοιπού προσωπικού, τις ελλείψεις σε αθλητικές υποδομές, το ακατάλληλο νερό, τη μόλυνση του Ασωπού. Ο κατάλογος είναι μακρύς και φέρει, τόσο τη σφραγίδα της Δημοτικής Αρχής, όσο και των υπολοίπων παρατάξεων που εδώ και χρόνια βαδίζουν μαζί της τον ίδιο δρόμο. Η Λαϊκή Συσπείρωση βρέθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια στην αντίθετη κατεύθυνση. Άσκησε με συνέπεια λαϊκή αντιπολίτευση, ανέδειξε τα λαϊκά προβλήματα, διεκδίκησε την άμεση επίλυσή τους.

Στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη ο λαός μας μπορεί να βγει πιο δυνατός, με την ενίσχυση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης, με την εκλογή περισσότερων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων στην Περιφέρεια Αττικής και στον Δήμο Ωρωπού.

Γιατί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ήταν και θα παραμείνει το μόνο αντίπαλο δέος στην αντιλαϊκή πολιτική, που εφαρμόζουν και στηρίζουν όλες οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις. Για μία πραγματική εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση και στο Δήμο Ωρωπού!

Προηγούμενο
Επόμενο