28 Αυγούστου 2023

Επικίνδυνα παιχνίδια Γιασημάκη με τη Πολιτική Προστασία

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εικόνα μιας Δημοτικής Αρχής που εργαλειοποιεί τις προσλήψεις στον τομέα της πυρασφάλειας για εκλογικούς σκοπούς, αποδεικνύει το πόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας απο μια σοβαρή διοίκηση.

Παρακολουθούμε την Δημοτική Αρχή να παρουσιάζει υποψήφιους, οι οποίοι είτε άμεσα είτε έμμεσα έχουν σχέση με τους διορισμούς στην πυρασφάλεια στον Δήμο μας. Χρήματα των Ελλήνων πολιτών χρηματοδοτούν θέσεις ευθύνης για την πυροπροστασία, ώστε οι δημότες μας να είναι ασφαλείς σε αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο καλοκαίρι.
Και όμως, στον Δήμο Ωρωπού πρωτεύον μέλημα δεν είναι η ασφάλεια των πολιτών αλλά οι εξυπηρετήσεις για την στελέχωση του ψηφοδελτίου της Δημοτικής Αρχής.
Μας λυπεί ιδιαίτερα αυτή η διαιώνιση πελατειακών πρακτικών που εφαρμόζονται επανειλημμένα από την παρούσα Δημοτική Αρχή τα τελευταία 4 χρόνια. Οι μεθοδεύσεις αυτές αφενός καταργούν κάθε δημοκρατική έννοια και αφετέρου θέτουν σε ανησυχία τους πολίτες,
καθώς χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η επικινδυνότητα της κατάστασης, γίνονται διορισμοί ανθρώπων στην πυρασφάλεια με μόνο κριτήριο την πρόθεση ψήφου.
Μας λυπεί που μια Δημοτική Αρχή, όταν όλη η Ελλάδα καίγεται, αντί να κατανέμει τους πόρους με στόχο την αποτελεσματικότητα, εξαργυρώνει θέσεις σε ψηφοδέλτια. Οι δημότες του Ωρωπού αξίζουν να νιώθουν και να είναι ασφαλείς. Αξίζουν μια αξιόπιστη διοίκηση που να λαμβάνει σοβαρά τα ζητήματα της πολιτικής προστασίας.
Δημήτρης Βελτανιώτης,
Υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού
Επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΩΤΙΚΗ Πορεία»
Προηγούμενο
Επόμενο