14 Σεπτεμβρίου 2022

Η "Βόρεια Ριβιέρα" ενώνει Ωρωπό-Μαραθώνα και ανήκει σε όλους!

Δελτίο Τύπου 

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος ενημέρωσης των πολιτών για την “BΟΡΕΙΑ ΡΙΒΙΕΡΑ” αφού μετά την πρώτη Ημερίδα που διοργανώθηκε στον Ωρωπό (7 Ιουλίου 2022) ακολούθησε η δεύτερη Ημερίδα στο Μαραθώνα.

 Εκατοντάδες πολίτες του Μαραθώνα προσήλθαν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στο Μαραθώνα προκειμένου να ακούσουν τις επίσημες εξαγγελίες για το ιστορικό αναπτυξιακό έργο της οδικής παραλιακής σύνδεσης Ωρωπού-Μαραθώνα.


Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου ο οποίος εισηγήθηκε αυτό το οραματικό έργο, οι Δήμαρχοι Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας και Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης οι οποίοι επιδιώκουν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών τους και εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη (ο οποίος από τη πρώτη στιγμή αγκάλιασε αυτή την πρόταση) ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ Περιφέρειας Αττικής Νίκος Παπαγεωργίου.


Τα νέα ήταν πολύ ενθαρρυντικά καθώς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η φάση της προμελέτης και ξεκινάει άμεσα η βασική μελέτη η οποία θα κρίνει τα τελικά χαρακτηριστικά  του παραλιακού οδικού άξονα Ωρωπού-Μαραθώνα.


Στην Ημερίδα επίσης παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γεώργιος Βλάχος, οι Αντιπεριφερειάρχες Αττικής Νίκος Πέππας και Θανάσης Αυγερινός, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Θάνασης Κατσιγιάννης (ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα ως Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος τεχνικών έργων) καθώς και πλήθος π. Δημάρχων, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων Ωρωπού και Μαραθώνα.


Κλείνοντας ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου ανέφερε: “Στέλνουμε μήνυμα ενότητας και στήριξης των ανθρώπων που προέρχονται από τον τόπο μας και εργάζονται για τον τόπο μας και υλοποιούν το όραμα που έχουμε καταθέσει τα τελευταία 20 χρόνια.

Θέλουμε ένα οργανωμένο αναπτυξιακό σχέδιο ώστε οι περιοχές μας να αποτελέσουν τη Βόρεια Ριβιέρα της Αττικής και να παραμείνουν εξίσου ελκυστικές και ανταγωνιστικές εντός της Περιφέρειας Αττικής”.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
 Βουλευτής Ν.Δ.
Ανατολικής Αττικής

 


Προηγούμενο
Επόμενο