30 Αυγούστου 2022

Ανοιχτή Επιστολή του Βασίλη Λέκκα για το κοιμητήριο Αυλώνα



Την παρακάτω Επιστολή με θέμα τον ανατολικό μαντρότοιχο του κοιμητηρίου Αυλώνα μας απέστειλε ο Ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος Αυλώνα Βασίλης Λέκκας:

"Κύριε Δήμαρχε,

Έχουν ήδη περάσει δύο χρόνια από την τοποθέτηση της πινακίδας «ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ» και μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος εργολάβος που θα δεχθεί την αξία της προσφοράς σας για να του αναθέσετε το έργο κατασκευής.

Ο λόγος για το γκρεμισμένο ανατολικό μαντρότοιχο του κοιμητηρίου Αυλώνα.

Οι φιλότιμες προσπάθειες και το ενδιαφέρον των δύο αντιδημάρχων του Αυλώνα για την αποκατάσταση του μαντρότοιχου δεν βρίσκουν καμία ανταπόκριση από την κεντρική εξουσία του Δήμου και έχετε τους αντιδημάρχους μόνο για τον τίτλο.

Το τοπικό συμβούλιο του Αυλώνα τους τελευταίους μήνες δεν συνεδριάζει ούτε μέσω τηλεφώνου και το ερώτημα είναι ποιός τελικά αποφασίζει για τα ουσιώδη προβλήματα της Δ.Κ. Αυλώνα;

Το 40% περίπου των εσόδων των Δημοτικών τελών προέρχονται από την Δ.Κ. Αυλώνα. Το κόστος αποκατάστασης του μαντρότοιχου είναι ελάχιστο έναντι του συνόλου των εσόδων από τον Αυλώνα. Ίσως επειδή το κόστος κατασκευής του δεν είναι μεγάλο γι αυτό να υπάρχει και αυτή η αδιαφορία και ο νοών νοήτω.

Το ότι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ τον Αυλώνα είναι το ευχαριστώ προς τους Αυλωνίτες για την πρωτιά που έδωσαν στο συνδυασμό σας για να έχετε σήμερα τη θέση του Δημάρχου. .

Οι επόμενες εκλογές πλησιάζουν.

Όταν κάποιος δεν σέβεται τη μνήμη των νεκρών δεν είναι κατάλληλος να εκπροσωπεί τους ζωντανούς

Υ.Γ. Το κτήμα 2,5 στρεμμάτων περίπου που συνορεύει με τον υπό κατασκευή μαντρότοιχο προσφέρουν στο Δήμο οι ιδιοκτήτες του με την αντικειμενική αξία (σχεδόν το χαρίζουν). Είναι ευκαιρία να γίνει ιδιοκτησία του Δήμου.

ΛΕΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ



"



Προηγούμενο
Επόμενο