27 Μαΐου 2022

Κάλαμος: Παρέμβαση του Δημάρχου Γ. Γιασημάκη για την παραμονή του Τμήματος Ασφαλείας.

 

Την πληροφορία πως μεθοδεύεται η μεταφορά του Τμήματος Ασφαλείας Καλάμου στον Ωρωπό επικοινώνησε στους πολίτες ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης μέσα από την προσωπική του Σελίδα. Ο Δήμαρχος ανέφερε συγκεκριμένα:

"Η ασφάλεια των πολιτών του Δήμου μας, αποτελεί για μας αδιαπραγμάτευτη επιλογή.

Με λύπη και με οργή πληροφορηθήκαμε πως μεθοδεύεται το κλείσιμο του Τμήματος Ασφαλείας του Καλάμου και η μεταφορά του στον Ωρωπό.

Μια είδηση που πραγματικά γεννά τεράστια ερωτηματικά και δημιουργεί τεράστιες ανησυχίες για το που πάει πραγματικά η Ασφάλεια στην περιοχή μας, αν συμβεί κάτι τέτοιο.

Είναι ένα τεράστιο ολίσθημα που έρχεται να ολοκληρώσει το "έγκλημα" του 2017 με το κλείσιμο των Αστυνομικών Τμημάτων Καπανδριτίου και Καλάμου.

Σε μια τεράστια περιοχή, που κατ' επανάληψη γίνεται "θύμα" παράνομων και παραβατικών συμπεριφορών, σε έναν αχανή Δήμο με πολλούς και διάσπαρτους οικισμούς, αλλά και χωριά, δεν είναι δυνατόν να αποδυναμώνεται η αστυνομική προστασία των πολιτών και να δημιουργούνται συνθήκες αγωνίας στους κατοίκους που βλέπουν πως παραμένουν απροστάτευτοι και γίνονται εύκολη λεία του κάθε λογής κακοποιού.

Δεν είναι δυνατόν στο βωμό της όποιας εξοικονόμησης πόρων ή όποιας άλλης σκοπιμότητας να υποβαθμίζεται ο τόπος μας.

Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιου.

Ενημερώνουμε και προειδοποιούμε όποιον προετοιμάζει τέτοιου είδους κινήσεις πως θα μας βρει απέναντί του ενωμένους και αποφασισμένους.

Ζητάμε επίσης την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Καπανδριτίου άμεσα και χωρίς χρονοτριβή.

Η ασφάλεια των πολιτών του Δήμου μας, αποτελεί για μας αδιαπραγμάτευτη επιλογή και δεν κάνουμε σε αυτή μας την θέση ούτε βήμα πίσω."

Προηγούμενο
Επόμενο