15 Απριλίου 2022

Το Rockwave Festival επιστρέφει στη Μαλακάσα



Το Μουσικό Φεστιβάλ που αγαπήθηκε από χιλιάδες κόσμου και έκανε τη Μαλακάσα γνωστή στους απανταχού μουσικόφιλους επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στον γνωστό χώρο Terra Vibe.  Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, αναγκαστικής καραντίνας και αναδιοργάνωσης, το μακροβιότερο συναυλιακό γεγονός της χώρας στοχεύει να προσφέρει για ακόμα μια φορά αξέχαστες μουσικές στιγμές μετά από δύο χρόνια αυστηρών περιορισμών. Περιμένουμε λοιπόν με ενθουσιασμό.

Όπως αναφέρει το "Πρώτο Θέμα":



"Η φετινή διοργάνωση θα κορυφωθεί στις 22 Ιουλίου, στον φυσικό της χώρο, το τεράστιο Terra Vibe στη Μαλακάσα. Εκεί θα εμφανιστούν οι Social Distortion, οι νονοί του punk από το Orange County της California που εδώ και 40 χρόνια έχουν δημιουργήσει έναν δικό τους χαρακτηριστικό ήχο, ένα είδος hard rockabilly/punk που πλαισιώνεται με τους βιωματικούς στίχους του Mike Ness. Είναι το συγκρότημα του οποίου τα τραγούδια έχει ζηλέψει ακόμη και ο Bruce Springsteen, η μπάντα που ενέπνευσε τη νέα γενιά μουσικών μεταξύ των οποίων και οι Green Day και οι Pearl Jam. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως πολλοί τους χαρακτηρίζουν ως τους Rolling Stones του hardcore/punk!


Το ίδιο βράδυ θα παίξουν στη σκηνή του Rockwave Festival και οι Βέλγοι εκπρόσωποι του post-metal Amerna. Εκρηκτικοί, σκοτεινοί και με έντονη μουσική θεατρικότητα έχουν τον τρόπο να δημιουργούν στο κοινό τους ακραία συναισθήματα με τα τραγούδια τους και να το οδηγούν, σταδιακά, στην πολυπόθητη Κάθαρση! 
«Έχουμε μια ιστορία να αφηγηθούμε και είναι πάντα η ίδια. Πάντα γράφω για τον πόνο της ζωής. Πάντα χρησιμοποιώ τις προσωπικές εμπειρίες ως αναφορά για να μιλήσω όσο πιο αληθινά και ειλικρινά μπορώ, από καρδιάς. Προσπαθώ να λυγίσω το σκοτάδι στο φως…. Από την αρχή, η πρόθεσή μας με τα Mass άλμπουμ ήταν να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα για αναστοχασμό, μια βάση για ενδοσκόπηση. Εκείνη τη στιγμή που γονατίζεις και κάνεις ερωτήσεις που δεν έχουν απαντήσεις» εξηγούν οι ίδιοι."




Προηγούμενο
Επόμενο