14 Απριλίου 2022

Πρώτη συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Δήμου Ωρωπού ενόψει της Αντιπυρικής περιόδου


 

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη έγινε η πρώτη συνεδρίαση του του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού. Συμμετείχαν ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Δήμας, αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, του Στρατού, του Λιμενικού, του Δασαρχείου Καπανδριτίου, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής και του συνόλου των Εθελοντικών ομάδων του Δήμου μας που έχουν και πρωταγωνιστικό ρόλο στο όλο εγχείρημα.

Ο δήμαρχος Ωρωπού παρουσίασε τις ιδιαιτερότητες που έχει ο Δήμος λόγω της τεράστιας έκτασης του και των μεγάλων εκτάσεων αγροτοδασικών εκτάσεων και αναφέρθηκε στην εκστρατεία του Δήμου για την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα καθαρισμού οικοπέδων αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν για υποστήριξη των Εθελοντικών ομάδων.\
Όλοι οι εκπρόσωποι δεσμεύτηκαν να πράξουν τα δέοντα και να συνεργαστούν άμεσα και ομαδικά για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Σύντομα θα γίνει νέα συνεδρίαση του ΣΤΟ πριν από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου την 1η Μαΐου.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ωρωπού
Προηγούμενο
Επόμενο