5 Απριλίου 2022

Ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ωρωπού

 

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία του Ωρωπού ενημερώνει τα μέλη της που δεν παρευρέθησαν στην Γενική Συνέλευση με τα παρακάτω;

Η Γ.Σ. εν όψει του 3ου Συνεδρίου του Κόμματος διεξήχθη με επιτυχία.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Taekwondo του Φαλήρου από τις 14 έως 17|04|2022. Ο προσυνεδριακός διάλογος επεξεργάστηκε; 1. κείμενα θέσεων, 2. κείμενα που αφορούν στο καταστατικό, 3.κείμενα συμβολής και επιτροπές του 3ου Συνεδρίου. Στόχος του Συνεδρίου, όπως έχει τονίσει ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, είναινα επανέλθει η Δημοκρατία στην Εξουσία. Να γίνουμε πιο πολλοί, πιο δραστήριοι και πιο χρήσιμοι στην κοινωνία. Να παρθούν αποφάσεις που θα μας κάνουν πιο δυνατούς οργανωτικά και ιδεολογικά απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής. Η Χώρα που βρίσκεται σε βαθειά και πολύπλευρη κρίση είναι ανάγκη να απαλλαγεί από τον καταστροφικό εναγκαλισμό με την κοινωνική ιδιοτέλεια, τη φθορά, την αδικία, τη διαφθορά και όσα επιχειρεί να επιβάλει με όρους καθεστώτος η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στη Γεν. Συνέλευση, από τις τοποθετήσεις των μελών της Οργάνωσης, διεξήχθησαν σημαντικά συμπεράσματα για τις επιτυχίες, αλλά και παραλείψεις της Οργάνωσης και του Κόμματος. Τα μέλη μετέφεραν στην Συνέλευση τον προβληματισμό της τοπικής κοινωνίας για την απώλεια των εισοδημάτων των πολιτών, την αύξηση του Πληθωρισμού και την αισχροκέρδεια των Πολυεθνικών επιχειρήσεων. Τονίστηκε η ανάγκη συσπείρωσης της Δημοκρατικής παράταξης από την Αριστερά έως το Κέντρο. Τέθηκαν, στοχευμένα, εν όψει του Συνεδρίου, οι προυποθέσεις για την επιστροφή της Δημοκρατικής μας παράταξης στην Κυβέρνηση. Τέλος, υποβλήθηκαν υποψηφιότητες  για την εκπροσώπηση της Ο. Μ. Ωρωπού στο 3ο Συνέδριο.

Ο.Μ. ΩΡΩΠΟΥ

Προηγούμενο
Επόμενο