16 Μαρτίου 2022

Tο 1ο Νηπιαγωγείο Μαρκοπουλου έλαβε πανελλαδική διάκριση

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ" ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 

Ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης συγχαίρει την προϊσταμένη του 1ου Νηπιαγωγείου στο Μαρκόπουλο κα Ελευθερία Στουπάκη για τη σπουδαία διάκριση που απέσπασε το νηπιαγωγείο και αποτελεί τιμή για την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας.

Το 1ο Νηπιαγωγείο Μαρκοπούλου βραβεύτηκε από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, εθνικό χειριστή του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία», με την Πράσινη Σημαία του Προγράμματος, για τα τέσσερα χρόνια συνεχών δράσεων και δραστηριοτήτων.

Η Ελευθερία Στουπάκη διορίστηκε αρχικά το 2009 στο 2ο Νηπιαγωγείο Μαρκοπούλου Ωρωπού το οποίο το 2017 συγχωνεύτηκε με το 1ο Νηπιαγωγείο και συνέχισε να έχει την ευθύνη της λειτουργίας του. Την εκπαιδευτική σεζόν 2021-22 έχει 23 παιδιά τα οποία δραστηριοποιούνται σε πρωτότυπες δράσεις για το περιβάλλον, όπως δεντροφυτεύσεις, ανακυκλώσεις, προστασία και φροντίδα περιβάλλοντος κλπ.

"Το 1ο Νηπιαγωγείο του Μαρκοπούλου αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για την εκπαιδευτική κοινότητα του τόπου μας . Ο Δήμος Ωρωπού με όλες του τις δυνάμεις είναι κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα και στα παιδιά μας. Είναι καθήκον και αποστολή μας να δίνουμε λύσεις και να βελτιώνουμε τις συνθήκες των σχολείων μας", δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ωρωπού

Προηγούμενο
Επόμενο