27 Οκτωβρίου 2021

Πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Ωρωπού

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ


Μετά τη μακρά περίοδο της εφαρμογής των υγειονομικών μέτρων κατά του covid-19 που είχαν ως αποτέλεσμα τη ματαίωση όλων των εορταστικών εκδηλώσεων στις εθνικές επετείους, ο Δήμος Ωρωπού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει κεντρική εορταστική εκδήλωση που θα γίνει στον Ωρωπό στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 2021.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Πέμπτη 28η Οκτωβρίου 2021

Ώρα: 09:00: Πανηγυρική κωδωνοκρουσία σε όλους τους ιερούς Ναούς του Δήμου.

Ωρα: 10:15: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Σκάλας Ωρωπού, παρουσία των τοπικών Αρχών ,των μαθητών και των εκπαιδευτικών, εκπροσώπων των Συλλόγων και των λοιπών φορέων.

Ωρα: 10:30: Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Ωρωπού (Μίκης Θεοδωράκης) κ. Γαλανόπουλο Αλέξανδρο.

Ωρα 11:00: Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων (Πλατεία Ηρώων, Ν.Παλάτια)
Χαιρετισμός του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλιάσκο Ευάγγελο, τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Κατσιγιάννη Αθανάσιο, τους εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων των Σωμάτων Ασφαλείας ,τον εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος ,τους μαθητές των σχολείων, τους Συλλόγους του Δήμου, και εκπροσώπους φορέων.

Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των πεσόντων.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

Ωρα - 11:30: Συγκέντρωση σχολείων στην οδό Προποντίδος στον Ωρωπό για την παρέλαση.

Ωρα - 12:00: Έναρξη της Παρέλασης θα γίνει από την οδό Γ. Γεννηματά και Προποντίδος και το σύνθημα θα δοθεί από τον τελετάρχη κ. Κιούση Παναγιώτη.

Εναρξη παρέλασης μαθητών και συλλόγων στην παραλιακή λεωφόρο Προποντίδος - Γ.Δροσίνη.

Εκφώνηση όλων όσοι συμμετέχουν στην παρέλαση σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Λήξη παρέλασης
Προηγούμενο
Επόμενο