26 Σεπτεμβρίου 2021

Παραμένουν οι συμβασιούχοι των Δήμων Ωρωπού και Διονύσου. Παρέμβαση Β. Οικονόμου



Παραμένουν στις εργασίες τους μέχρι το τέλος του χρόνου οι συμβασιούχοι των Δήμων που προσελήφθησαν μέσω του προγράμματος COVID-19, με απόφαση του Υπουργού Μάκη Βορίδη. Για τους Δήμους Ωρωπού, Διονύσου και Αχαρνών είχε κάνει παρέμβαση στην Βουλή με σχειτική του ερώτηση, την 1η Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής Αν. Αττικής της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου. Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου ανέφερε στην ερώτησή του πως το σημαντικότερο όπλο στη φαρέτρα των Δήμων θα είναι οι συμβασιούχοι υπάλληλοι, ενώ ζήτησε να ανανεωθούν οι συμβάσεις των υπαλλήλων που προσελήφθησαν στα πλαίσια των μέτρων για τον CIVID-19. Bασικός λόγος της ανάγκης ανανέωσης των συμβάσεων, σύμφωνα με το βουλευτή, ήταν και οι καταστροφικές πυρκαγιές που προκλήθηκαν στις εν λόγω περιοχές Ο κύριος Οικονόμου υποστήριξε ότι ο υπουργός  Μάκης Βορίδης ανταποκρίθηκε στο αίτημά του, με αποτέλεσμα να ανανεωθούν οι συμβάσεις των συμβασιούχων υπαλλήλων. Σε σχετική δήλωσή του αναφέρει:
Θέλω να συγχαρώ τον υπουργό εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, που με αφορμή την ερώτηση στη Βουλή που καταθέσαμε (8668,1/9/21) έδωσε παράταση των συμβάσεων covid στους εργαζομενους των δήμων και των περιφερειών.
Ειδικά για τους πυρόπληκτους δήμους Ωρωπού, Διονύσου και Αχαρνών ήταν μια σημαντική βοήθεια στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που προέκυψαν από τις τελευταίες μεγάλες φωτιές.

 

Προηγούμενο
Επόμενο