3 Ιουνίου 2021

"Το σταυροδρόμι". Η Μουσική τραγουδά για τον Αυτισμό


 

Κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή και ώρα 18:00 το νέο τραγούδι του Γιάννη Τούσια και σας καλεί να ταξιδέψετε μαζί του.


Συνθέτης και στιχουργός, ο Γιάννης Τούσιας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής αναζητώντας παράλληλα, πάντα κάτι νέο, φρέσκο και δημιουργικό, χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες του ως πυξίδα.

Ένα τέτοιο ταξίδι ξεκινά με το νέο του τραγούδι με τίτλο «Το σταυροδρόμι». Το συγκεκριμένο δημιούργημα έχει ως βασικό του προβληματισμό την αναζήτηση του ανθρώπου για την ευτυχία. Η λύση την οποία προτείνει, στην αναζήτηση αυτή, είναι η επικέντρωση του ανθρώπου σε αυτό που πραγματικά θέλει η καρδιά του.

Το συγκεκριμένο τραγούδι δημιουργήθηκε στα πλαίσια της καμπάνιας «Η Μουσική τραγουδά για τον Αυτισμό» του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό και Ειδικές Ανάγκες «Η Αγία Σκέπη», με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα σχετικά με τον Αυτισμό. 

Το βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία UpStories γυρίστηκε στη Λίμνη Μπελέτσι του Δήμου Ωρωπού, μια πανέμορφη τοποθεσία όπου η φύση προσφέρει ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα, όπου ενισχύει ακόμα περισσότερο το συνολικό αποτέλεσμα που καταλήγει στον θεατή.

Ελάτε μαζί μας λοιπόν, να ανακαλύψουμε την συνταγή της ευτυχίας μέσα από «Το σταυροδρόμι» μας!

Ο Ευάγγελος Αυγερινός Φιωτάκης το προλογίζει, με τον ιδiαίτερο δικό του τρόπο, δίνοντας το στίγμα της φετινής μας καμπάνιας.Προηγούμενο
Επόμενο