9 Μαρτίου 2021

Περιοδεία της Μαρίας Απατζίδη στις Αφίδνες

 

Η Μαρία Απατζίδη, βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΜεΡΑ25  πραγματοποίησε περιοδεία στις Αφίδνες, την Παρασκευή 5-3-2021.

Η κα Απατζίδη συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της κοινότητας Αφιδνών κ. Αντρέα Θεοδωρακόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Δήμα. Ξεναγήθηκε στην ευρύτερη περιοχή των Αφιδνών και ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που δημιούργησε η Μήδεια καθώς και για τις υποδομές οι οποίες είναι αναγκαίο να δημιουργηθούν για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων.

Είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το δύσβατο της περιοχής, κάτι που εγκυμονεί μεγάλο κίνδυνο σε περίπτωση πυρκαγιάς, καθώς και την επιτακτική ανάγκη για αποκομιδή των κατεστραμμένων δέντρων, που άφησε η Μήδεια, τα οποία δυσχεραίνουν περισσότερο την πρόσβαση στην περιοχή.

Οι κάτοικοι είναι ανήσυχοι και απευθύνουν έκκληση για έγκαιρη παρέμβαση από τον Δήμο Ωρωπού και την Περιφέρεια, για αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών στο μέλλον. Η κα Απατζίδη διαβεβαίωσε κατοίκους και τοπικούς φορείς ότι συμμερίζεται την ανησυχία τους και πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να δικαιωθούν τα αιτήματά τους.

 


Προηγούμενο
Επόμενο