19 Φεβρουαρίου 2021

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Δήμος Ωρωπού - Που γίνονται επιχειρήσεις αποκατάστασης ζημιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ (Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021)

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Δήμος Ωρωπού - Που γίνονται επιχειρήσεις αποκατάστασης ζημιών

Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κηρύσσεται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Ωρωπού της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές χιονοπτώσεις) που εκδηλώθηκαν στις 13-02-2021 στην παραπάνω περιοχή.

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης των φαινομένων και για ένα (1) μήνα, ήτοι έως και 13 Μαρτίου 2021.

Ο Δήμος Ωρωπού και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού ανακοινώνουν πως συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και συνεργεία του Δήμου Ωρωπού συνεχίζουν ακατάπαυστα τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και ανοίγουν την πρόσβαση σε όλους τους δρόμους.

Από το πρωί της Παρασκευής (19/2) γίνονται επιχειρήσεις στην Ιπποκράτειο, στην Δροσοπηγή, στο Μετόχι Ρη, στο Μικροχώρι, στο Καπανδρίτι, σε σπίτια στο Κοτρώνι Αυλώνος και στο Βούτημα Αυλώνος, σε περίπου 100 σπίτια στον Κοκκινόβραχο και στον Προφήτη Ηλία Αφιδνών και στο Βαρίτι Καλάμου.


Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ωρωπού
Προηγούμενο
Επόμενο