12 Φεβρουαρίου 2021

Το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου γίνεται εμβολιαστικό κέντρο από την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου

Από την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 οι πολίτες θα μπορούν να προσέρχονται για να εμβολιαστούν μετά το προγραμματισμένο ραντεβού τους στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου το οποίο θα είναι μεταξύ των 750 νέων εμβολιαστικών κέντρων.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας από τις 10 Φεβρουαρίου έχει ανοίξει η πλατφόρμα για ραντεβού εμβολιασμών στους πολίτες από 60 έως 64 ετών, ενώ από σήμερα Παρασκευή 12/2 άνοιξε η εφαρμογή για τις ηλικίες από 75 έως 79 ετών.

Οι πολίτες του Δήμου Ωρωπού θα μπορούν να προγραμματίζουν το ραντεβού τους στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου αποφεύγοντας μεγάλες μετακινήσεις.

Θα ακολουθήσουν σύντομα ανακοινώσεις του Δήμου Ωρωπού για πλάνο υποστήριξης των πολιτών που διαμένουν στη επικράτεια του Δήμου και δεν έχουν μέσο μεταφοράς για τη μετακίνηση τους από και προς το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου για να κάνουν το εμβόλιο στο προγραμματισμένο ραντεβού τους αλλά και οδηγίες για το πως μπορούν να προγραμματίσουν το ραντεβού για τον εμβολιασμό τους.

«Το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου με το έμπειρο υγειονομικό προσωπικό του θα εξυπηρετήσει τους πολίτες στην εκστρατεία εμβολιασμού του πληθυσμού, ενώ ο Δήμος θα υποστηρίξει τους πολίτες που έχουν αδυναμία μετακίνησης για να κάνουν το εμβόλιο τους. Σε αυτή την Εθνική προσπάθεια κανείς δεν είναι μόνος», δήλωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης.

Aπό το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ωρωπού
Προηγούμενο
Επόμενο