9 Μαρτίου 2020

Απολυμάνσεις και προληπτικά μέτρα για τον Κορονοϊό από τον Δήμο Ωρωπού



Σε προληπτικές απολυμάνσεις όλων τον σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων, αλλά και όλων των κλειστών αθλητικών χώρων προχωρά ο Δήμος Ωρωπού για την προστασία από τον Κορονοϊό σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Απολύμανση θα πραγματοποιηθεί και στο Δημοτικό Ωδείο. Παράλληλα κλειστά μέχρι νεωτέρας θα παραμείνουν όλα τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου, αναβάλλονται τα προγράμματα Γυμναστικής και χορού (εκτός των προγραμμάτων Τένις και του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέων Παλατίων) και όλες οι προγραμματισμένες δημόσιες εκδηλώσεις του Δήμου. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ Κιούση  η απολύμανση θα ολοκληρωθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες.
Η Επιτροπή έχει προμηθεύσει όλες τις σχολικές μονάδες με αντισηπτικά και ο,τι άλλο προβλέπεται για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και την ασφάλεια των μαθητών. Όπως ανέφερε:"Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι παρακολουθούμε τις εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του ιού,ακολουθούμε τις οδηγίες του Υπουργείου και σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο,θα πράξουμε τα δέοντα για την ασφάλεια των μαθητών,των εκπαιδευτικών και των εργαζομένων στους χώρους μας".


Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ Λούπης ανέφερε: Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ενημερώνει πως έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα απολύμανση όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας,
Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν οι απολυμάνσεις, που πραγματοποιούνται με ειδικό μηχάνημα εκνέφωσης υψηλής ροής, με όλες τις απαιτούμενες ασφαλιστικές δικλείδες σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται και επιβάλλονται από τις οδηγίες που έχουμε λάβει από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Θέλουμε να ενημερώσουμε ακόμη πως η Σχολική Επιτροπή με βαθύ αίσθημα ευθύνης και με απόλυτη προσήλωση στα θέματα ασφάλειας και των κανόνων υγιεινής που απαιτούνται, παρακολουθεί τις εξελίξεις και θωρακίζει όπως ακριβώς επιβάλλεται τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας".
Προηγούμενο
Επόμενο