16 Ιανουαρίου 2020

Μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου εξέδωσαν σχολική Εφημερίδα και διέθεσαν τα έσοδα πώλησής της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία των μαθητών αλλά και εκπαιδευτικών του 3ου Σχολείου Διονύσου, είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση χρημάτων καθώς και τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία πρόκειται να προσφερθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ειδικότερα οι μαθητές του Δ1 τμήματος, εκπροσωπώντας όλο το σχολείο, αποφάσισαν να εκδώσουν με τη βοήθεια της δασκάλας τους Τάνιας Χριστοδουλίδου μία μηνιαία σχολική εφημερίδα, προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα. Η εφημερίδα πωλείται συμβολικά στο σχολείο στην τιμή 0,20 € ενώ η προσπάθεια έχει ήδη αποδώσει τους πρώτους καρπούς.

Οι μαθητές έχουν συγκεντρώσει από ιδιώτες και εταιρίες 1 τόνο ρεβίθια, 6 κούτες ζυμαρικά και 5 κούτες πλαστικά ποτήρια και πιάτα, τα οποία θα παραδώσουν τα ίδια στους εφημερίους των Ιερών Ναών Προφήτη Ηλία Ροδόπολης και Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, όπου πραγματοποιείται σημαντική φιλανθρωπική δράση.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης συγχαίρει δημόσια τα παιδιά αλλά και τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία τους. 

Προηγούμενο
Επόμενο