14 Νοεμβρίου 2019

Ο δικός μας NICK-L και... "Λίγο πριν τα 30"


NICK-L, ένας δικός μας καλλιτέχνης, μόνιμος κάτοικος Μαρκοπούλου Ωρωπού, μας παρουσίασε πρόσφατα στο προσωπικό του Μουσικό Κανάλι μια νέα μουσική δημιουργία με κοινωνικό στίχο: "Λίγο πρίν τα 30".
Ας δούμε όμως τι μας είπε ο ίδιος: 
"Με τη μουσική ασχολούμαι από την 5η  Δημοτικού. Ήταν η εποχή που κάναμε με φίλους κάποιες ηχογραφήσεις με ένα ερασιτεχνικό μικροφωνάκι που είχε πέσει στα χέρια μου. Ηχογραφήσεις σε κασέτα!
Το είδος μουσικής που με κέρδισε ήταν το Rap/Hip hop και με αυτό πέρασα όλη μου την εφηβεία. Μεγαλώνοντας, όμως, άρχισα να έχω κι άλλα ακούσματα όπως soul,funky, Reggae, Latin, Rock , blues, Rock and roll μέχρι και παραδοσιακά. Τον τελευταίο καιρό κάνω πειραματισμούς και προσπαθώ να ''ανακατέψω'' διάφορα είδη με Hip hop στοιχεία και έχω αρχίσει να γρατζουνάω κιθάρες και να τραγουδάω πιο μελωδικά απ' το να κάνω σκέτο Rap.Τώρα, το κομμάτι που γυρίστηκε το κλιπ ήταν ένα πείραμα! Θέλαμε απλά ένα σύντομο υλικό για να κάνουμε βίντεο κλιπ μαζί με τον Σταύρο τον Τσαρουχά που επιμελήθηκε το βίντεο γι αυτό και έχει ένα μόνο κουπλέ... Δεν είναι ούτε η παραγωγή δική μου όπως στα περισσότερα κομμάτια μου. Βρήκα ένα instrumental που μου άρεσε, έγραψα το στίχο, το ηχογράφησα και το μίξαρα. Απ' την επόμενη μέρα ξεκινήσαμε τα γυρίσματα τα οποία έχουν γίνει σε 3 σημεία: Στο Τ.Ε.Ε. Μαρκοπούλου Ωρωπού ή ΕΠΑ.Λ. πλέον, το οποίο είναι και το παλιό μου σχολείο και ήθελα πολύ το κλιπ να έχει εικόνες από εκεί, στο ανοιχτό Στάδιο Ωρωπού και στο προαύλιο του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Νέων Παλατίων."

Παρακάτω το κομμάτι "Λίγο πριν τα 30"
 στο κανάλι του NICK-L
Στίχοι/Rap/Ηχογράφηση: NICK-L Επιμέλεια Video: Σταύρος Τσαρουχάς Παραγωγή: 8th Ave Beats



Προηγούμενο
Επόμενο