3 Οκτωβρίου 2019

"Συμμαχία Δημιουργίας": Επιλέξαμε συνειδητά το δρόμο της πολιτικής ευθύνης


Δελτίο τύπου 

Αγαπητοί Συνδημότες,

Φίλες και φίλοι, 
Καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έως σήμερα η Συμμαχία Δημιουργίας και εγώ προσωπικά επιλέξαμε συνειδητά το δρόμο της πολιτικής ευθύνης, του καθαρού και έντιμου προεκλογικού αγώνα, του εποικοδομητικού διαλόγου με τους συμπολίτες μας, χωρίς να προσφεύγουμε σε ανούσιες και άκαρπες πολιτικές αντιπαραθέσεις που μόνο στόχο έχουν να θίξουν πολιτικές προσωπικότητες, εντός εισαγωγικών, αντιπάλων μας. 
Στόχος μας ήταν και παραμένει η ειλικρινής προσφορά στον τόπο μας, απο όποια θέση κι αν επέλεξε η κοινωνία για να την υπηρετήσουμε. Μένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις μας, σήμερα από την θέση της αντιπολίτευσης δηλώνουμε προς όλους και κυρίως τους συνδημότες μας ότι θα ασκήσουμε έντιμα τα καθήκοντα μας με μόνο γνώμονα το καλό και την πρόοδο του τόπου μας.
Θα είμαστε αρωγοί των προσπαθειών της δημοτικής αρχής σε καθετί που θα έχει σκοπό της καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, της ανάπτυξης του τόπου, της κοινωνικής συνοχής, αλλά θα είμαστε κάθετα απέναντι σε καθετί που θα αποβλέπει σε εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων.
Μοναδικός κριτής μας είναι οι πολίτες και ο χρόνος. Αυτοί, στο τέλος της τετραετίας, θα αποτιμήσουν τη συνέπεια των λόγων και των πράξεών μας.

Διονύσης Καμπιώτης 
Επικεφαλής Συμμαχίας Δημιουργίας
Προηγούμενο
Επόμενο