3 Ιουνίου 2019

Δήμαρχος Ωρωπού ο Γιώργος Γιασημάκης. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!


"Ο Ωρωπός απόψε άλλαξε σελίδα. Φύσηξε άνεμος ελπίδας που τους έστειλε στο χθες. Σήμερα νίκησε ο Ωρωπός. Ερχόμαστε να ενώσουμε όχι να διχάσουμε"
Είναι τα λόγια του νέου Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη.
Ο λαός του Ωρωπού μίλησε με την ψήφο του και έδωσε στον Γιώργο Γιασημάκη, επικεφαλής της "Συνεργασίας Ευθύνης", ξεκάθαρη εντολή στον Β' γύρο των Δημοτικών Εκλογών με ποσοστό 53,82%  και 8.715 ψήφους
Το αδιαχώρητο έγινε στην παραλία του Ωρωπού μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος με πλήθος κόσμου να συρρέει από όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου μας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους συνεργάτες του και όλους όσους βρέθηκαν δίπλα στην παράταξη "Συνεργασία Ευθύνης". Ο νέος Δήμαρχος που θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου σκοπεύει να ενώσει όλους τους πολίτες του Ωρωπού χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις. Στο πλευρό και οι εκλεγμένοι Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι της νέας Δημοτικής Αρχής. Μεταξύ αυτών οι: Άγγελος Χατζηιωάννου, Βαγγέλης Ηλιάσκος, Νίκος Λούπης, Χριστόφορος Κούτσουρης, Ανδρέας Γαζβινιάν και Γιάννης Κανελλόπουλος. Παρών και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου. Στην πορεία, ο νέος Δήμαρχος έφυγε από την παραλία και το εκλογικό κέντρο και επισκέφθηκε τα υπόλοιπα χωριά του Δήμου μας σε μια βόλτα νίκης. Ο Γιώργος Γιασημάκης είχε δώσει αποκλειστική συνέντευξη, ανοίγοντας τα χαρτιά του, στο έντυπο περιοδικό μας το περασμένο Φθινόπωρο και μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ.  Παρακάτω φωτορεπορτάζ και βίντεο από την βραδιά των εκλογών.  




























Προηγούμενο
Επόμενο