22 Μαΐου 2019

Γ. Γιασημάκης: “Θα ξανακάνουμε το Καπανδρίτι κεφαλοχώρι”


Με την κεντρική του ομιλία στο Καπανδρίτι ολοκλήρωσε την παρουσίαση του προγράμματος της παράταξης “Συνεργασία Ευθύνης” στα ορεινά χωριά του Δήμου μας (Αφίδνες, Πολυδένδρι, Καπανδρίτι) ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης. Στην ομιλία του αυτή, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος ξεδίπλωσε το πρόγραμμα της παράταξης για το Καπανδρίτι αλλά και για το σύνολο του Δήμου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αγώνα που θα κάνει η παράταξη, ως Δημοτική Αρχή, για την επαναλειτουργία του αστυνομικού τμήματος. Επιπλέον, θα επιδιώξει την ενίσχυση της 24ωρης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου και την στελέχωσή του με νέες ειδικότητες. Στον προγραμματισμό της για το Καπανδρίτι η παράταξη περιλαμβάνει:
Την εγκαθιδρυση Αστικής Συγκοινωνίας για Μικροχώρι-Καπανδρίτι, Πολυδένδρι-Αφίδνες που θα καταλήγει στον Σταθμό Κηφισιάς, την δημιουργία δανειστικής Βιβλιοθήκης, την τοποθέτηση γεωπόνου από τον Δήμο για την στήριξη του πρωτογενούς τομέα, την αναβάθμιση και τον πλήρη εξοπλισμό του Δημοτικού Ωδείου, την ήπιας μορφής τουριστική ανάπτυξη της περιοχής της λίμνης Μαραθώνα που ανήκει στο Δήμο μας, την κατασκευή δημοτικού σχολείου και διθέσιου νηπιαγωγείου, την δημιουργία Λαογραφικού Μουσείου και την υποστήριξη του έργου της εκκλησιαστικής Επιτροπής.


Για το θέμα των Διοδίων ο κ. Γιασημάκης ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του μιλώντας για την Δημοτική Αρχή:
“Ούτε στιγμή δεν ασχολήθηκαν με το θέμα της απαλλαγής των μόνιμων κατοίκων από τα Διόδια. Μέχρι εχθές δήλωναν ότι πέτυχαν με αγώνα την χιλιομετροχρέωση και σήμερα ανακοίνωσε ο υπουργός τη δωρεάν διέλευση των κατοίκων του Ωρωπού. Από τις Αφίδνες δήλωναν ως επιτυχία την χιλιομετροχρέωση πανηγυρίζοντας και τώρα τα “παπαγαλάκια” τους προσπαθούν να μας πουν πως και αυτό (η δωρεάν διέλευση) είναι έργο δικό τους. Ψέματα και παραμύθια για μικρά παιδιά”.
Παρακάτω απόσπασμα της ομιλίας του Γιώργου Γιασημάκη με το πρόγραμμα της “Συνεργασίας Ευθύνης” για το Καπανδρίτι.














Προηγούμενο
Επόμενο