28 Μαΐου 2019

"Καλούμε του πολίτες να ρίξουν Άκυρο στην κάλπη"


Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα

Απευθύνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς και συγχαρητήρια σε όλους και όλες που ξεπέρασαν – απέρριψαν τα παραπλανητικά και εκβιαστικά διλήμματα και το ψέμα, και εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στα αγωνιστικά ψηφοδέλτιά μας, που στηρίζει το Κ.Κ.Ε.
Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα όλους και όλες που μας τίμησαν συμμετέχοντας ως υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Δώσαμε την εκλογική μάχη με σεβασμό στο λαό μας, με πολιτικά, ιδεολογικά επιχειρήματα. Επιδιώξαμε να αποκαλύψουμε την υποκρισία και τις ψεύτικες υποσχέσεις των αντιπάλων συνδυασμών, την στρατηγική τους σύγκληση.
Προειδοποιούμε ότι μετά τις εκλογές, όταν θα πέσουν οι μάσκες των «ανεξάρτητων», «αδέσμευτων», «υπερκομματικών», τα κόμματα του ευρωμονόδρομου που τους στηρίζουν, θα ερμηνεύσουν την ψήφο που τους δόθηκε ως το πράσινο φως για να συνεχίσουν και να δυναμώσουν την αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Επίσης προειδοποιούμε ότι το απροκάλυπτο πολιτικό «αλισβερίσι» και οι μετακινήσεις δημοτικών συμβούλων από την μία παράταξη στην άλλη, οι «ανεξαρτητοποιήσεις» δημοτικών συμβούλων θα ενταθεί μετά τις εκλογές, όταν θα μοιράζονται πόστα και «οφίτσια».
Δεν υπάρχουν αυταπάτες για τους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου στον δήμο μας. Άλλωστε μαζί συμφώνησαν τα πιο κομβικά αντιλαϊκά μέτρα ενάντια στους δημότες μας.
Προειδοποιούμε ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών θα φέρει αρνητικές εξελίξεις για την περιοχή μας και για την ζωή των κατοίκων.
Οι δυνάμεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης», δείχνοντας συνέπεια λόγων και πράξεων, θα αξιοποιήσουν τη συμμετοχή τους στον δήμο μας με γνώμονα την οργάνωση και ανάπτυξη του αγώνα του λαϊκού κινήματος για τα καθημερινά, μικρά και μεγάλα, προβλήματα των κατοίκων.
Θα είναι πάντα παρών για να ελέγχουν, να αποκαλύπτουν και να αποτρέπουν αντιλαϊκές μεθοδεύσεις.
Θα είναι πάντα παρών για να προτείνουν με γνώμονα την καλυτέρευση της ζωής του λαού της περιοχής μας, απέναντι σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή διοίκηση προκύψει, είτε αυτή είναι του κ. Ρούσση ή του κ. Γιασημάκη.
Καλούμε τους εργατοϋπαλλήλους, τους άνεργους, τους μικρομεσαίους αγρότες και εμποροβιοτέχνες, τους συνταξιούχους, τη νεολαία της περιοχής μας να μην υποκύψουν στο εκβιαστικό δίλημμα να επιλέξουν το «μικρότερο κακό», γιατί η ζωή έχει δείξει ότι συχνά αποδεικνύεται το μεγαλύτερο.
Να ρίξουν άκυρο στην κάλπη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Μάϊος 2019,

Το γραφείο τύπου

Προηγούμενο
Επόμενο