12 Απριλίου 2019

"Συνεργασία Ευθύνης": Η πρωτοβουλία των Συλλόγων ήρθε να καλύψει το κενό που έχει δημιουργήσει η δημοτική απραξίαΧαιρετίζουμε την Ημερίδα που έγινε χθες Κυριακή 7 Απριλίου στην Atlantis από την Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αμφιάραος – Αρχαία Γραία” για το Αμφιαράειο του Καλάμου, που αποτελεί ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας και του πολιτισμού του Δήμου μας.
Το Αμφιαράειο είναι ένα μνημείο παγκόσμιας ακτινοβολίας που δυστυχώς έχει αδικηθεί. Είναι επιτακτική ανάγκη να προβληθεί και να λάβει τη θέση που του ανήκει ως μνημείο, όχι μόνο στα όρια της χώρας μας, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού και του Πολιτιστικού Σύλλογου “Αμφιάραος – Αρχαία Γραία” ήρθε να καλύψει το κενό που έχει δημιουργήσει η δημοτική απραξία, με συνέπεια και τη μηδενική δραστηριότητα σε θέματα Πολιτισμού, της σημερινής δημοτικής αρχής του κ. Ρούσση.
Η δημοτική μας παράταξη «Συνεργασία Ευθύνης» στηρίζει την πρωτοβουλία των Συλλόγων και δηλώνει ότι θα είναι διαρκής αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια ανάδειξης του σημαντικότατου αυτού αρχαιολογικού μνημείου.

                                                                                                    Γραφείο τύπου  ''Συνεργασία Ευθύνης''

Προηγούμενο
Επόμενο