17 Μαρτίου 2019

Χ. Νικηταρά: "Θα διαμορφώσουμε έναν δήμο προσανατολισμένο στην πρόοδο"


Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Η κρισιμότητα των πολιτικών και κοινωνικών συνθηκών υπαγορεύει σε κάθε υπεύθυνο πολίτη να ξεπεράσει την ατομικότητά του και να δημιουργήσει συλλογικότητες που έχουν ως μοναδικό κίνητρό τους την εξυπηρέτηση της κοινωνικής συνοχής και ευημερίας.
Είναι ιδιαίτερα εμφανές και αισιόδοξο ότι η συνεργασία ευθύνης με την συνεργασία ενεργών πολιτών με έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά της προσφοράς τους για την διαφάνεια στην διοίκηση του δήμου μας, για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος ,για την ανάδειξη και την προβολή του πολιτισμού,δημιουργεί μια νέα πολιτική αισθητική η οποία υπόσχεται έντονους ρυθμούς ανάπτυξης του δήμου μας.
Με την νηφάλια και έντιμη πρωτοβουλία του Γιώργου Γιασημάκη ο δήμος Ωρωπού σε αυτή την πολιτική στιγμή αποκτά μια καθαρή αφετηρία.
Σε αυτήν εντάσσομαι κι εγώ για να συνεισφέρω και την δική μου συμβολή στην κοινή μας προσπάθεια.
Θεωρώ συνθήκη επιβίωσης του ταλαίπωρου αυτού δήμου,του δήμου μας,την εντατικοποίηση της ανάπτυξής του και την προβολή του στο ευρύτερο γεωγραφικό εθνικό και διεθνές περιβάλλον. Με πολλούς συνυποψήφιους φίλους μου σε αυτό τον συνδυασμό,συναγωνιστές και αθλούμενους με τους όρους μιας χρηστής πολιτικής συμπεριφοράς, με επικεφαλής τον Γιώργο Γιασημάκη θα προσπαθήσουμε συντεταγμένα να διαμορφώσουμε έναν αισιόδοξο και φιλόξενο δήμο για όλους προσανατολισμένο στην πρόοδο και στον πολιτισμό.
Προηγούμενο
Επόμενο