18 Μαρτίου 2019

Παρουσίαση βιβλίου του Δ. Σταύρου «Σχολική Ηγεσία και Νέο Δημόσιο Μάνατζμεντ»

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

 Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την παρουσίαση του πρώτου του βιβλίου με τίτλο  «Σχολική Ηγεσία και Νέο Δημόσιο Μάνατζμεντ» πραγματοποίησε την Κυριακή 17 Μαρτίου στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού των Παλαιών Φυλακών Ωρωπού ο Δημήτρης Σταύρου, δάσκαλος, υποψήφιος διδάκτωρ του ΕΚΠΑ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με την παράταξη του Γ. Σγουρού.
Την παρουσίαση του βιβλίου συντόνισε η Διευθύντρια του 1ου Δ.Σ. Αυλώνα κα Έφη Κρέμου, ενώ το πάνελ πλαισίωναν οι κκ. Βασιλική Παπαδοπούλου, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου και Ηρακλής Ψάλτης, Διευθυντής του 1ου Γ.Ε.Λ. Σκάλας Ωρωπού.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων και απλοί πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ποιότητα των εισηγήσεων των ομιλητών, καθώς επίσης και για τη γόνιμη συζήτηση που ακολούθησε.
Το βιβλίο στηρίζεται στη διπλωματική έρευνα που εκπόνησε ο συγγραφέας στα πλαίσια του ΠΜΣ 'Εκπαιδευτική Πολιτική και Διοίκηση της Εκπαίδευσης" (ΕΚΠΑ, ΦΠΨ) και κυκλοφορεί ήδη από τις εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ. Είναι κατάλληλο για διευθυντές σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικούς, φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων, για όσους εμπλέκονται έμμεσα με την εκπαιδευτική διαδικασία (Στελέχη της εκπαίδευσης, Συλλόγους Γονέων, μέλη Σχολικών Επιτροπών), αλλά και για όσους βρίσκονται, ευρύτερα, σε ηγετική θέση.

Προηγούμενο
Επόμενο