15 Μαρτίου 2019

Η Ένωση Κεντρώων θα συνεχίσει να παλεύει για την εξάλειψη του δικομματισμού



Έχουμε ήδη εισέλθει στη χρονιά των εκλογών και τα πάντα γύρω μας αντανακλούν τις διαθέσεις των πρωταγωνιστών των επερχόμενων εκλογών. Διαθέσεις που δεν διαφέρουν από όσα έχουμε ζήσει στο πολιτικό και εκλογικό παρελθόν της χώρας!
Έτσι για μια ακόμη φορά βλέπουμε ότι διαμορφώνεται το πλαίσιο εκείνο που θα επιτρέψει στους δυο πρωταγωνιστές να μονοπωλήσουν τις ψήφους των πολιτών επιβάλλοντας τον δικομματισμό, με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η πραγματική θέληση των πολιτών 
Ψευδεπίγραφα μηνύματα που θα αποπροσανατολίσουν τον κόσμο με στόχο να τον  απομακρύνουν από επιλογές που δεν έχουν σχέση με τους δυο μεγάλους παίκτες είναι ήδη έτοιμα στα κομματικά επιτελεία.
Απέναντι σε αυτή την τακτική που επαναλαμβάνεται δεκαετίες τώρα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε και να αντισταθούμε. Και ο δρόμος είναι ένας . 
Τα μικρότερα κόμματα που με την παρουσία τους στη Βουλή δίνουν την πραγματική εικόνα της Δημοκρατίας πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν. Η πολυφωνία που προέρχεται από τον πολυκομματισμό είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας μας. Μόνο με την παρουσία περισσότερων κομμάτων στη Βουλή εξασφαλίζεται η  έκφραση του μεγαλύτερου συνόλου του εκλογικού σώματος
Η Ένωση Κεντρώων πάλεψε και θα συνεχίσει να παλεύει για την εξάλειψη του δικομματισμού για το καλό του τόπου και του λαού.

Ο Αλέξανδρος Ανδριώτης είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Αν. Αττική 
με την "Ένωση Κεντρώων" 

Προηγούμενο
Επόμενο