23 Ιανουαρίου 2019

Δημήτρης Σταύρου: Ανακοίνωση υποψηφιότητας με τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής


Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημήτρης Σταύρου: Ανακοίνωση υποψηφιότητας με τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής
Την υποψηφιότητά του με τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής, και συγκεκριμένα στον τομέα Ανατολικής Αττικής, ανήγγειλε με σημερινή ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Σταύρου, εκπαιδευτικός.  Όπως τονίζει, στην Αττική σήμερα η αξιοπιστία έχει καταρρακωθεί, οι ρυθμοί ανάπτυξης έχουν παγώσει, η απορροφητικότητα έχει μειωθεί, σημαντικά έργα έχουν διακοπεί και ώριμοι σχεδιασμοί έχουν ακυρωθεί. Στην Ανατολική Αττική η ντροπιαστική απουσία βασικότατων υποδομών συνεχίζει να είναι κυρίαρχη, ενώ τα ευρωπαϊκά πρόστιμα τρέχουν. Διακόσιες χιλιάδες κάτοικοι είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν τεράστιο μηνιαίο κόστος λόγω της απουσίας μονάδων επεξεργασίας λυμάτων, ενώ στη διαχείριση των απορριμμάτων τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα με το πισωγύρισμα του Γραμματικού να αποτελεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Επίσης, η Πολιτική Προστασία φάνηκε εκκωφαντικά ανήμπορη να προστατεύσει  τη Δυτική Αττική από τις βροχές και την Ανατολική από τις πυρκαγιές.
Αναφερόμενος στον Γιάννη Σγουρό, τονίζει ότι κόντρα στη νοσηρότητα της περιφερειακής πολιτικής σκηνής, ο Γιάννης Σγουρός αγωνίζεται εδώ και χρόνια εναντίον του λαϊκισμού και υπέρ της διαφάνειας. Το ήθος, η εργατικότητα και η σοβαρότητα που έχει επιδείξει ως Νομάρχης Αθηνών, ως Περιφερειάρχης Αττικής και ως επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη σημερινή Περιφέρεια Αττικής, αποτελούν στοιχεία δυσεύρετα. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι ακόμη και στην άθλια προεκλογική λοιδορία ο Γιάννης Σγουρός απάντησε βάζοντας στην άκρη την οργή, την αγανάκτηση, τη συκοφαντία και την πικρία για την αγνωμοσύνη, που σε αντίθεση με την πεπατημένη παρέδωσε έναν θεσμό υγιή, εύρωστο οικονομικά, με απορροφητικότητα, λειτουργικό και αποδοτικό, με ώριμους σχεδιασμούς για το μέλλον και με πλήρη απολογισμό 21 τόμων και 4.500 σελίδων.
Σχετικά με την προσωπική του πολιτική πορεία, ο Δημήτρης Σταύρου αναφέρει ότι η 10 ετής ενασχόλησή του με την κεντρική πολιτική σκηνή, η διπλή συμμετοχή του σε Δημοτικές Εκλογές και οι μεταπτυχιακές σπουδές του στην Εκπαιδευτική Πολιτική και Διοίκηση του προσέφεραν τις βασικές δεξιότητες ώστε να ανταποκριθεί με αξιώσεις σε αυτή τη συνεργασία και να τιμήσει τη θέση που του εμπιστεύθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής. Κλείνοντας, εκφράζει την αισιοδοξία του ότι η παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» θα δικαιώσει όλους τους πολίτες στους οποίους και αποκλειστικά στηρίζεται.

Προηγούμενο
Επόμενο