30 Αυγούστου 2018

Ο Παιδικός Σταθμός του Καλάμου, θύμα του ωχαδελφισμού της Δημοτικής Αρχής

Ο Παιδικός Σταθμός του Καλάμου, είναι ακόμη μια απόδειξη του ωχαδελφισμού που δείχνει η Δημοτική Αρχή σε πολύ σημαντικά θέματα που απασχολούν τις οικογένειες του Δήμου μας και όχι τα “πανηγυράκια” που στείνει το Νομικό της Πρόσωπο, που είναι υπεύθυνο για την λειτουργία τους.
Σήμερα οι γονείς μαθαίνουν πλαγίως, ότι ο συγκεκριμένος Παιδικός Σταθμός θα παραμείνει κλειστός λόγω μη αδειοδότησης για πυρασφάλεια!!! Αυτό τουλάχιστον ενημερώνονται επισήμως οι γονείς, από τον γραμματέα του νομικού προσώπου! Όπως επίσης ότι ο Πρόεδρος Μιχάλης Τόλιας και ο Δήμαρχος, τώρα στο παραπέντε να ανοίξει ο Σταθμός, ασχολούνται για να λύσουν το πρόβλημα.
Όλο το καλοκαίρι που πέρασε, φαίνεται πως ήταν απασχολημένοι με την άλλη ειδικότητα του Νομικού Προσώπου, η οποία είναι τα πανηγύρια και τα εικονικά τιμολόγια.
Είναι βέβαια απορίας άξιο να μάθουμε, πως λειτουργούσε ο Παιδικός Σταθμός όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όταν, προς κάθε κατεύθυνση κρούαμε τον κώδωνα κινδύνου για τις διαδικασίες που ακολούθησε η διοίκηση του Δήμου στην τόσο πολυδιαφημισμένη κατασκευή του, η οποία έγινε με αταίριαστη για την σοβαρότητα του έργου… προχειρότητα!
Ελπίζω το θέμα να λυθεί γρήγορα, ώστε να μην αγωνιούν δεκάδες γονείς του Καλάμου και ελπίζω να μην εμφανιστούν στη συνέχεια και άλλα προβλήματα στη λειτουργία του, τα οποία έγκαιρα έχουμε επισημάνει.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ
Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού και μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Παιδικών Σταθμών
Προηγούμενο
Επόμενο