26 Ιουνίου 2018

Η Μεγάλη απάτη των Διοδίων.


Ίσως ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και εξακολουθεί να είναι το ζήτημα των Διοδίων.
Στήριξε πάνω σε αυτό το ζήτημα, μια ολόκληρη φρασεολογία και μια προεκλογική στρατηγική ετών, με στόχο και σκοπό να εξαπατήσει και να ξεγελάσει τους κατά τόπους θιγόμενους Πολίτες και να κερδίσει με αυτό τον τρόπο(όπως τελικά το κατάφερε) την ψήφο και την υποστήριξη τους.
Δεκάδες δηλώσεις στελεχών, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, μέχρι τον απλό τοπικό κομματικό υπεύθυνο, δεκάδες συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις , στα πλαίσια αυτής της πρωτοφανούς καλοστημένης φάρσας που τελικά παρέσυρε και έδωσε ελπίδα στον κόσμο, που πίστεψε πως ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτή η παράλογη και ληστρική πραγματικότητα.
Όλα αυτά βέβαια άλλαξαν από την στιγμή που ήρθε η εκλογή στην διακυβέρνηση της χώρας.
Τα συνθήματα άρχισαν σιγά σιγά να ξεθωριάζουν και να αντικαθίσταται από άλλα που καμιά σχέση δεν είχαν με την προεκλογική φρασεολογία.
Ξαφνικά τα κομματικά στελέχη θυμήθηκαν πως υπάρχουν υπογεγραμμένες συμβάσεις που δεν επιδέχονται αλλοίωση και τεράστια ποσά αποζημίωσης των εταιριών σε περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να αλλάξει το παραμικρό.
Γεγονός βέβαια που το γνώριζαν από πριν , αλλά φρόντιζαν να το αποκρύπτουν και να το σμικρύνουν.
Στην συνέχεια ήρθε το αποκορύφωμα της εξαπάτησης.
Άρχισαν οι αυξήσεις των τιμών στα Διόδια που θα καταργούσαν , παράλληλα με μια καινούργια υποσχεσιολογία, που μετέφερε το θέμα της επίλυσης του προβλήματος στο μέλλον και άνοιγε νέα πεδία παραπλανήσεων.
Εμφανίστηκε ύστερα το παραμύθι της χιλιομετρικής χρέωσης, με την εποπτεία καμερών, που θα ελέγχουν τις εισόδους και τις εξόδους της Εθνικής Οδού, από την έξοδο της Μεταμόρφωσης και πέρα και που θα χρεώνουν κατά το δοκούν, όποιον κινείται κατά μήκος του Οδικού Άξονα.
Με την έξοδο δηλαδή κάποιου από την Αθήνα, θα αρχίσει να γράφει το «ρολόι» και θα χρεώνει αμείλικτα, ακόμα και για τις απλές και κοντινές διαδρομές.
Έγινε και μια σειρά «παραστάσεων» του αρμόδιου Υπουργού κυρίου Σπίρτζη στους Δήμους που πλήττονται άμεσα από την ύπαρξη των Διοδίων. Δηλαδή στους Δήμους Κηφισιάς, Διονύσου, Αχαρνών και Ωρωπού.
Εκεί ο κύριος Σπίρτζης ανέπτυξε μια νέα πλασματική φρασεολογία , όπου «μπερδεύοντας» μελλοντικές λύσεις και πιθανές ελαφρύνσεις, στην πραγματικότητα μετέθετε την οποιαδήποτε λύση στο μέλλον, όταν πια δεν θα είναι κυβέρνηση, επομένως δεν θα πρέπει να απολογείται για όσα υποσχέθηκε και θα μπορεί και πάλι, να κάνει αντιπολίτευση με μεγάλα λόγια και κούφιες υποσχέσεις.
Όσον αφορά την υπόλοιπη Ελλάδα και εκεί τα πράγματα γίνονται κάθε μέρα και χειρότερα.
Αρκεί κάποιος να δει τις αυξήσεις τις Εγνατίας Οδού, που σε κάποιες περιπτώσεις, αγγίζει και το 200%!!!!!!!
Όμως ο λαός έχει πια αντιληφθεί τα παιχνίδια και τις προσπάθειες παραπλάνησης των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν πείθουν πια κανέναν.
Τα Διόδια ήταν μια μεγάλη απάτη που στήθηκε απέναντι στους πολίτες.
Όμως οι πολίτες είναι αυτοί που μιλούν τελευταίοι.
Και όσο και αν προσπαθούν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ να το αποφύγουν, πλησιάζει η ώρα να μιλήσει ο λαός.
Και θα πάρουν την απάντηση τους, τόσο για τα Διόδια, αλλά και για όλα τα άλλα δεινά που φόρτωσαν στις πλάτες του λαού, με στόχο και σκοπό, απλά να κερδίσουν την καρέκλα της Εξουσίας.
Σωτηράκος Κωνσταντίνος Πολιτευτής Αττικής με την Ελληνική Λύση
 του Κυριάκου Βελόπουλου
Προηγούμενο
Επόμενο