26 Μαΐου 2018

Παρουσίαση της πολιτικής παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ στον Ωρωπό


22 Μαΐου 2018
  Δελτίο Τύπου
Την Τετάρτη 30 Μαΐου, στις 7:30 μμ, στην κέντρο Ατλαντίς (Χαλκουτσίου 1, Σκάλα Ωρωπού), η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ θα παρουσιάσει το σχέδιο πολιτικής δράσης της.
Την εκδήλωση θα ανοίξει ως εισηγητής ο Σταύρου Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος του τοπικού Δήμου.  Στη συνέχεια θα γίνει μια αρχική γεωπολιτική ανάλυση από τον Μήτσιο Ιωάννη (πολιτικό επιστήμονα-διεθνολόγο), ενώ κύριος ομιλητής θα είναι ο Βασιλειάδης Νικόλαος, δικηγόρος και επίκουρος καθηγητής ιστορίας του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής της Παράταξης, Δρακωνάκης Ιωάννης (αντιστράτηγος ε.α - επίτιμος διοικητής Ι Μεραρχίας Ειδικών Δυνάμεων), Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος (Ηλεκτρ. Μηχανικός, π. Διοικητής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), Σπαλιώρας Κωνσταντίνος, εκπαιδευτικός, Δρ Θεολογίας, π. πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων και Ταμουρίδης Νικόλαος, αντιστράτηγος ε.α. - επίτιμος Α' υπαρχηγός ΓΕΣ.
Θα αναπτυχθούν ιδιαίτερα οι επιτακτικές εθνικές απαιτήσεις, η πολιτική οπτική και η έως τώρα εξέλιξη της παράταξης, καθώς και η πολιτική της πρόταση. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.



Προηγούμενο
Επόμενο