27 Οκτωβρίου 2017

ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΩΡΩΠΟΥ – OROPOS SEASIDE RACE 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Κ.Ε.Ω. (Κοινωφελής Επιχείρηση  Δήμου Ωρωπού)  και η Ε.Τ.Α.Δ.Ω. (Επιτροπή   Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ωρωπού)  θα ήθελαν  να εκφράσουν ένα  μεγάλο ευχαριστώ  σε  όλους τους δρομείς, εθελοντές, χορηγούς και υποστηρικτές, χορηγούς επικοινωνίας, τους τοπικούς συλλόγους  , φορείς  και σχολεία και όλη τη τοπική κοινωνία για την συγκινητική  σας ανταπόκριση.
Μαζί καταφέραμε να κάνουμε τον «2o Ημιμαραθώνιο Ωρωπού Oropos Seaside Race 2017» μια μοναδική αθλητική γιορτή με πανελλήνια απήχηση.
Το σύνθημα και η υπόσχεση  «Ισότιμη Συμμετοχή ΑμεΑ, στην Κοινωνία και τον Αθλητισμό» αρχίζει να  τρέχει από τη Κυριακή,  μαζί με τους αθλητές ΑμεΑ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας , με την υποστήριξη της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ, τους οποίους καλωσορίζουμε  στον Ωρωπό.
Η  αιγίδα και η συνεργασία  της Γενικής Γραμματείας  Αθλητισμού, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «BE ACTIVE» ERASMUS+ και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού  (Ε.Ο.Τ.), η υποστήριξη   του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  
Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών  και της Ε.Μ.Τ ενδυναμώνουν το θεσμό  του Ημιμαραθώνιου Ωρωπού και δημιουργούν τις πιο ευνοϊκές  συνθήκες,  να βάλει ο Δήμος  Ωρωπού τον πήχυ ψηλά και να στοχεύσει  στην  πρόσκληση  και πρόκληση Πανελλήνιων και διεθνών αθλητικών διοργανώσεων για το προσεχές μέλλον. Ο Ωρωπός,  ένας τόπος  ιστορικός με μοναδικές ομορφιές και ιδιαίτερα φιλόξενος, εξελίσσεται σε ιδανικό τόπo για την προσέλκυση επιχειρηματικών δράσεων που άπτονται του Αθλητικού Τουρισμού και σ’ αυτό συνέβαλε τα μέγιστα η διοργάνωση του 2ου Ημιμαραθωνίου Ωρωπού.

Αρωγός ο Δήμος Ωρωπού, με την προσωπική επίβλεψη υλοποίησης του Δημάρχου μας κ. Θωμά Ρούσση και την προσωπική  και  έμπρακτη  υποστήριξη  των  Προέδρων  της Κ.Ε.Ω.  κ.  Στέφανου  Δάβρη  και  Ε.Α.Ω.  κας Αναστασίας Μαραβέλια.

Λίγες ημέρες πριν τον Ημιμαραθώνιο, σας καλούμε στη γραμμή εκκίνησης του «Oropos Seaside Race 2017», βάζοντας ένα  μεγάλο στοίχημα  για την επόμενη μέρα, για να γίνει ο Δήμος Ωρωπού, υπόδειγμα Δήμου ανάπτυξης και ευμάρειας. www.oroposseasiderace.gr

Προηγούμενο
Επόμενο