Με επιτυχία και συμμετοχή γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας την Κυριακή 8 Μαρτίου 2026, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε το Τμήμα Χορωδιών του Μαέστρου Γιώργου Φ. Βενετσάνου. Η βραδιά στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καπανδριτίου ήταν αφιερωμένη στον πολυσύνθετο ρόλο της σύγχρονης γυναίκας, συνδυάζοντας ουσιαστικές ομιλίες για την ισότητα και την ενδυνάμωση με ένα συγκινητικό μουσικό αφιέρωμα. Παρακάτω η Ανακοίνωση του Τμήματος Χορωδιών:
Μεγάλη επιτυχία και συγκίνηση στην εκδήλωση ΤΜΗΜΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΜΑΕΣΤΡΟΥ Γ.Φ.ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Με αθρόα συμμετοχή και μηνύματα ενδυνάμωσης, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ Γ.Φ. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2026, στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καπανδριτίου/ Αίθουσα εκδηλώσεων.
Η εκδήλωση, είχε ως στόχο να τιμήσει τον πολυσύνθετο ρόλο της σύγχρονης γυναίκας, αναδεικνύοντας τις κατακτήσεις της, αλλά και τις προκλήσεις που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει.
Την εκδήλωση άνοιξε η κυρία Λαγού Μαρία υπ. δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Ωρωπού η οποία τόνισε τη σημασία της έμφυλης ισότητας. Ακολούθησαν ομιλίες από την πολιτικό επιστήμων και οικονομολόγο κυρία Τριανταφυλλίδου Κλεοπάτρα όπου εστίασε σε θέματα επαγγελματικής ενδυνάμωσης / ψυχικής υγείας / προσφοράς στην κοινωνία.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο μαέστρος μας κύριος Γ Βενετσάνος.
Και ο Διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλάμου κύριος Ανδρέας Κουρκουνας.
Το κοινό απόλαυσε μουσικό αφιέρωμα με θέμα τις γυναίκες, που συγκίνησε και προβλημάτισε.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλές συμπολίτισσες, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου.
Η εκδήλωση έκλεισε με μικρό κέρασμα για όλους και προσφορά αναμνηστικών ,ανανεώνοντας το ραντεβού για συνεχή δράση και υποστήριξη της γυναικείας ισότητας.
Το τμήμα χορωδίας με υπεύθυνη επικοινωνίας την κυρία Μπάρδη Βούλα ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθησαν και στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την παρουσία τους και την αμέριστη βοήθεια τους στους
Αργυρώ Νταση
Δημήτρη Βελτανιωτη
Αγγελετοπουλο Δημήτρη
Θεοδωρόπουλο Ηλία
Μαρία Λαγού υπ. Δημοτική Σύμβουλο η οποία εκπροσώπησε και τον κύριο Μιχάλη Λαγό πρόεδρο τοπικής Κοινότητας Μαρκοπούλου.
Τον κύριο Μιχαήλ Παύλο επιχειρηματία και συνεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
Αθηνά Βάθη
Σοφία Φλωράκη
Αθηνά Δαλιάνη
Ελευθερία Παπαϊωάννου
Με εκτίμηση
Το τμήμα χορωδίας








