16 Απριλίου 2024

Εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές από την Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Καπανδριτίου



Σε εκδήλωση στο Καπανδρίτι, καλεσμένοι της Οργάνωσης Μελών, μίλησαν την περασμένη Δευτέρα 15/4 η Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια Έλενα Κουντουρά, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νικόλας Φαραντούρης ενώ χαιρετισμό απήυθυνε και η υποψήφια Ευρωβουλευτής Μυρτώ Κοροβέση. 


Ο Νικόλας Φαραντούρης ανοίγοντας τη συζήτηση ανέφερε ότι η κοινωνία είναι έτοιμη για την αναδιάταξη των πολιτικών δυνάμεων και μίλησε την κατάσταση της χώρας μας. Αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα των επερχόμενων ευρωεκλογών σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, στη διασπάθηση των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης από την κυβέρνηση σε ημέτερους και συγκεκριμένους μεγάλοεπιχειρηματίες, χρήματα που προέρχονται από την τσέπη των ελλήνων πολιτών. Τόνισε την ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ να ασκήσει κυβερνητική πολιτική και διακυβέρνηση έχοντας συγκεκριμένες προτάσεις. Επίσης, τόνισε πως ο Προοδευτικός κόσμος πάντα καλείται να βγάλει το φίδι από την τρύπα στα δύσκολα. Αναφέρθηκε στο φορολογικό, στην οικονομία, και την κοινωνική δικαιοσύνη την οποία θα εξασφαλισει ο ΣΥΡΙΖΑ.



Η Ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο έργο της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στις Βρυξέλλες που περιλαμβάνει την συμβολή στο να υπάρξει ένα πετυχημένο πλάνο τουρισμού σε ευρωπαϊκό επίπεδο με βάση την ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα κατά την τετραετία 2015-2019. Μίλησε για την σπουδαιότητα του ευρώκοινοβουλίου αφού είναι το μοναδικό όργανο της Ευρωπαικής Ένωσης το οποίο εκλέγεται κατευθείαν από τους πολίτες: είναι το όργανο που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των πολιτών. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις ενέργειες που έγιναν να ρυθμιστεί η εξ αποστάσεως διαδικτυακή εργασία προς όφελος των εργαζομένων η οποία καθιερώθηκε από την εποχή του κορονοϊού. Δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στο αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην Ευρώπη κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη κυρίως λόγω των υπόκλοπών αλλά και του εγκλήματος των Τεμπών.










Προηγούμενο
Επόμενο