8 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Δήμος Ωρωπού συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς



ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Μπροστά στη μεγάλη συμφορά που έπληξε τη Θεσσαλία ο Δήμος μας αναλαμβάνει άμεσα δράση υποστήριξης και ανθρωπιάς για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται τούτες τις δύσκολες ώρες. 

Μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη, την υποστήριξη των αντιδημάρχων και σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής συγκλήθηκε έκτακτη σύσκεψη με τους εκπροσώπους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού και την υποστήριξη εκπροσώπων των Εθελοντικών Ομάδων.

Αποφασίστηκε η έναρξη εκστρατείας υποστήριξης με αγαθά που θα συγκεντρώνονται από το πρωί του Σαββάτου 9/9/2023 στα Κοινοτικά Καταστήματα Αυλώνα, Αφιδνών, Καπανδριτίου, Καλάμου, Μαλακάσας, Μαρκοπούλου, Χαλκουτσίου, ενώ οι πολίτες του Συκαμίνου, του Ωρωπού, της Σκάλας Ωρωπού και των Νέων Παλατίων μπορούν να προσέρχονται στις Παλαιές Φυλακές Ωρωπού στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. (στο χώρο των συναυλιών).

Το σαββατοκύριακο οι ώρες λειτουργίας συλλογής των αγαθών θα είναι από 09:00 έως 14:00. 

Απευθύνουμε επείγουσα έκκληση σε όλους τους πολίτες, στα μέλη των Συλλόγων και των φορέων του Δήμου μας να στηρίξουν την προσπάθεια μας. 

Στην πρώτη άμεση φάση επιχείρηση βοήθειας υπάρχει μεγάλη ανάγκη για συσκευασίες νερού, ξηράς τροφής και προϊόντων υγιεινής και καθαρισμού. 

Τούτες τις δύσκολες ώρες οι συνάνθρωποι μας στη Θεσσαλία δεν θα είναι μόνοι τους.

Προηγούμενο
Επόμενο