21 Μαΐου 2023

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Ωρωπού


Στις αρχές του 2023 σε συνάντηση που είχαμε σαν Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Ωρωπού με τον δήμαρχο Ωρωπού θέσαμε, μαζί με άλλα, θέμα περί αναγκαιότητας να δημιουργηθεί μια αίθουσα εκδηλώσεων και δράσεων για τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Ωρωπού. Ως γνωστών το δημοτικό μας σχολείο δεν διαθέτει τέτοιου είδους αίθουσα ικανής να στεγάσει τις δράσεις καθώς και τις εκδηλώσεις των μαθητών.
Συζητήσαμε το θέμα με τον δήμαρχο Ωρωπού παρουσία του πρόεδρου της πρωτοβάθμιας επιτροπής του Δήμου Ωρωπού και μέσα από αυτή τη συζήτηση γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας ενός πολιτιστικού και πνευματικού κέντρου στην κοινότητα μας που θα εξυπηρετούσε πρωτίστως τα δύο σχολεία της κοινότητας Ωρωπού , τους νέους της κοινότητας και τους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον χώρο
Μετά από το τέλος της συζήτησης ο δήμαρχος Ωρωπού έδωσε την έγκριση του για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την υλοποίηση αυτής της ιδέας.
Έτσι λοιπόν στις αρχές Μαρτίου το θέμα "Αναγκαιότητα για τη μίσθωση κτηρίου στην κοινότητα Ωρωπού για τη στέγαση πολιτιστικού και πνευματικού κέντρου" συζητήθηκε και εγκρίθηκε από το τοπικό κοινοτικό συμβούλιο. Στην συνέχεια το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ωρωπού στην συνεδρίαση της 17ης Μαΐου 2023 ψήφισε και ενέκρινε το θέμα δίνοντας "σάρκα και οστά" σε κάτι τόσο αναγκαίο για τα νέα παιδιά της κοινότητας μας και όχι μόνο!!!
Το Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου ευχαριστεί τον δήμαρχο Ωρωπού , τον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας επιτροπής του Δήμου Ωρωπού , τα μέλη του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας Ωρωπού και όλους αυτούς που στήριξαν την προσπάθεια μας για τη δημιουργία, για πρώτη φορά στην κοινότητα μας, μιας αίθουσας πολιτιστικών και πνευματικών εκδηλώσεων.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Ωρωπού
Ο πρόεδρος του Δ.Σ του συλλόγου
Θεοδοσίου Αλέξιος
Προηγούμενο
Επόμενο