14 Μαΐου 2023

Λιπάσματα μοίρασε στους παραγωγούς του Ωρωπού ο Γιώργος Πατούλης (ΦΩΤΟ)



Τα λιπάσματα διανεμήθηκαν δωρεάν από την Περιφέρεια και τον ΕΔΣΝΑ και προέρχονται από την επεξεργασία βιοαποβλήτων. Πρόκειται για μια μορφή ανακύκλωσης. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

"Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ συνέχισαν την διανομή δωρεάν πιστοποιημένου εδαφοβελτιωτικού από την επεξεργασία βιοαποβλήτων στους παραγωγούς του Δήμου Ωρωπού, στο πλαίσιο αιτήματος της  Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και  Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής.

Την παράδοση και διανομή των περίπου 7.500 σάκων των 20lit, έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ και  Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής προστασίας Β. Κόκκαλη, παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού  Γ. Γιασημάκη. Τον κο Πατούλη συνόδευαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θ. Αυγερινός και στελέχη της Περιφέρειας, ενώ στη διαδικασία παραβρέθηκαν ο Βουλευτής ΝΔ Ανατολικής Αττικής  Β. Οικονόμου, οι αντιδήμαρχοι  Γ. Παπαγιάννης, Α. Γαζβινιάν, Ν. Τζεβελέκος, Μ. Ντάσης, Π.  Κιούσης, Χ. Σαμπάνης,  Θ. Μακροδημήτρης, Α. Καλύβας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής Κ. Στουραΐτης και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Χ. Μπάκας."











Προηγούμενο
Επόμενο