20 Οκτωβρίου 2022

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Διονύσου και ΕΥΔΑΠ για την αποχέτευση ακαθάρτων του Αγίου Στεφάνου

 Υπεγράφη την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Διονύσου και ΕΥΔΑΠ για το μεγάλο έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων στον Άγιο Στέφανο και τους Οικισμούς Ραπεντώσας και Πευκοφύτου, συνολικού προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Χαράλαμπος Σαχίνης, παρουσία του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου Αναστάσιου Τόσιου, του Γενικού Διευθυντή Αποχέτευσης Κωνσταντίνου Βουυγιουκλάκη, του  Αντιδημάρχου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Τεχνικών Υπηρεσιών και Ενεργειακής Αναβάθμισης του Δήμου Διονύσου Στέφανου Κριεμάδη, του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολεοδομίας και Έργων Βελτίωσης Υποδομών Χρήστου Παπαβασιλείου και της Αν.Διευθύντριας Προμηθειών της ΕΥΔΑΠ και Εντεταλμένης Συμβούλου Διαφάνειας και Εσωτερικού Ελέγχου του Δήμου Διονύσου Παναγιώτας Μυλωνά - Μπίκινη.

Το έργο, που αναμένεται να δημοπρατηθεί μέσα στους επόμενους μήνες, προβλέπει μεταξύ άλλων την κατασκευή 6 αντλιοστασίων ακαθάρτων και 7 τοπικών αντλιοστασίων καθώς και την κατασκευή αγωγών και δευτερεύοντος δικτύου 51,6 χιλιομέτρων περίπου.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε σχετικά:

«Η υπογραφή της σύμβασης αποχέτευσης ακαθάρτων με την ΕΥΔΑΠ, δρομολογεί ένα μεγάλο έργο πνοής που έχουν ανάγκη οι πολίτες του Αγίου Στεφάνου. Προχωράμε ακόμη πιο δυνατά, με όραμα και αποφασιστικότητα, για να βελτιώσουμε τις υποδομές του Δήμου μας. Εμείς απαντάμε όχι με λόγια  αλλά με έργα χρήσιμα για το Δήμο και τους συμπολίτες μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου αντιδημάρχους και εντεταλμένους, καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου για την ουσιαστική συμβολή και βοήθειά τους».

Προηγούμενο
Επόμενο