19 Σεπτεμβρίου 2022

Καθορίστηκαν οι διαδρομές και άνοιξαν οι συμμετοχές για τον Ημιμαραθώνιο του Ωρωπού



Σύμφωνα με την σχετική Ανακοίνωση του Δήμου:

ΣΤΙΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ
Το σημαντικότερο δρομικό δρώμενο στο Δήμο Ωρωπού προγραμματίστηκε. Κλείστε την ημερομηνία και ετοιμαστείτε για μεγάλες συγκινήσεις.
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 η Κ.Ε.Δ.Ω. σε συνεργασία με τον Δήμο Ωρωπού και το All About Running θα διοργανώσουν τον Oropos Seaside Race.
Πρόκειται για ημιμαραθώνιο 21 χιλιομέτρων που θα γίνει κατά μήκος του μεγαλύτερου μέρους του παραλιακού μετώπου του Δήμου Ωρωπού.
"Όπως είναι και το όνομα του αγώνα θα γίνει πλάι στη θάλασσα. Θα είναι ο σημαντικότερος ανοικτός αγώνας δρόμου στην Αττική ο οποίος συμπίπτει λίγες ημέρες πριν από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Θα χρειαστεί να επιστρατευτούν όλες οι δυνάμεις της ΚΕΔΩ και του Δήμου μας, των εθελοντών μας και κυρίως των συμπολιτών μας για να στηρίξουμε και να αγκαλιάσουμε την σπουδαία διοργάνωση που είχε γίνει και στο παρελθόν και πλέον σκοπός μας είναι να γίνει θεσμός για τον τόπο μας", είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔΩ Άγγελος Χατζηιωάννου.
Επίσης, θα γίνουν παράλληλοι αγώνες 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων και ενός χιλιομέτρου για ΑμΕΑ, αγώνες για γονείς και μικρά παιδιά.
Έχει ανοίξει η πλατφόρμα για τις συμμετοχές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Προηγούμενο
Επόμενο