1 Ιουνίου 2022

Διαβεβαίωση του Διευθυντή Δικτύου της Εθνικής στο Δήμαρχο πως δεν θα κλείσει το υποκατάστημα στη Σκάλα Ωρωπού

 ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΡΩΠΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΩΡΩΠΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022


Σε συνάντηση του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη με τον Γενικό Διευθυντή Δικτύου της Εθνικής Τράπεζας Δημήτρη Ζαπάντη που έγινε το απόγευμα της Τρίτης 31/5, το στέλεχος της Τράπεζας ενημέρωσε τον δήμαρχο πως το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Σκάλα Ωρωπού δεν θα κλείσει στις 17 Ιουνίου 2022 όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί.

Ο δήμαρχος Ωρωπού παρουσίασε στον κύριο Δημήτρη Ζαπάντη και τον κ.Αθανασόπουλο τα επιχειρήματα της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τη διατήρηση του υποκαταστήματος στη Σκάλα Ωρωπού.

Επίσης παρουσίασε τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην περιοχή μας στη μετά την καραντίνα εποχή και σε μία περίοδο που ο εμπορικός κόσμος προσπαθεί να ορθοποδήσει και να γίνει ανταγωνιστικός ενόψει και της έναρξης της θερινής περιόδου.

Ο κύριος Ζαπάντης άκουσε με προσοχή τα επιχειρήματα του Δημάρχου και υποσχέθηκε πως το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας δεν θα κλείσει εντός του Ιουνίου ωστόσο για την οριστική τύχη του θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας εξετάζοντας όλα τα δεδομένα.

Ο δήμαρχος Ωρωπού ενημέρωσε ότι θα συντάξει επιστολή την οποία θα στείλει στον Διευθύνοντα Σύμβουλο και στα μέλη του Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας με αίτημα τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ωρωπού με υπευθυνότητα και αμεσότητα θα ενημερώσει τους πολίτες για κάθε εξέλιξη πάνω στο σοβαρό αυτό θέμα και θα κάνει τα πάντα για να προβάλει τις θέσεις και τα αιτήματα προς την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.


Aπό το Γραφείο Τύπου του Δήμου ΩρωπούΠροηγούμενο
Επόμενο