4 Μαρτίου 2022

Θρήνος στις Αφίδνες στο τελευταίο "αντίο" στον Πέτρο Μανιά



Συγγενείς, φίλοι και πολύς κόσμος "αποχαιρέτησαν" το απόγευμα της Πέμπτης 3/3/2022 στον Ιερό Ναό της Παναγίας στις Αφίδνες τον Πέτρο Μανιά που μετά από επτά μήνες στο νοσοκομείο ΚΑΤ έχασε τη μάχη με τον θάνατο. Τον Δήμο Ωρωπού εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης, αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχές και του Δημοτικού Συμβουλίου, σύσσωμο το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Αφιδνών και μέλη των εθελοντικών ομάδων.

Ο Πέτρος Μανιάς εθελοντής πυροσβέστης έπαθε σοβαρά εγκαύματα το βράδυ της 5ης Αυγούστου 2021 και είναι το τρίτο θύμα εκείνης της πυρκαγιάς μετά τον Δημήτρη Βέκιο που ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο της Εθελοντικής ομάδας πυρόσβεσης των Αφιδνών και τον εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα.

Με μια σημαία της Ελλάδας πάνω από το φέρετρο και ένα θερμό χειροκρότημα από το πλήθος συνοδεύτηκε στην τελευταία του κατοικία στο Κοιμητήριο Αφιδνών. Συγκλόνισε ο επικήδειος του μπαμπά του. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του και τα τρία παιδιά Ευαγγελία, Σταματία και Κωνσταντίνος. Αιωνία του η μνήμη.

Προηγούμενο
Επόμενο