17 Δεκεμβρίου 2021

Χρηματοδότηση για την εγκατάσταση οδοφωτισμού στο δρόμο Μαλακάσα - Σκάλα Ωρωπού


 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΛΑΚΆΣΑ - ΣΚΑΛΑ ΩΡΩΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ


Ένα ακόμα σημαντικό έργο που για χρόνια αποτελoύσε διακαή πόθο των κατοίκων στο Δήμο Ωρωπού ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο Γιώργο Γιασημάκη στην αποψινή (14/12) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για τον οδοφωτισμό του δρόμου Μαλακάσα - Σκάλα Ωρωπού.

Οπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος εγκρίθηκε από το ταμείο αλληλεγγύης το ποσό των 700.000 Ευρώ και τόνισε πως σειρά θα πάρουν και οι υπόλοιπες κεντρικές οδικές αρτηρίες του Δήμου που είναι στο σκοτάδι.

Η ανακοίνωση του δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη στη συνεδρίαση του αποψινού (14/12) Δημοτικού Συμβουλίου:

"Ο φωτισμός έχει την τιμητική του το τελευταίο διάστημα. Εγκρίθηκε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 και ήρθε σήμερα 14/12 η διαπιστωτική πράξη χρηματοδότησης για το οδοφωτισμό Μαλακάσα - Σκάλας Ωρωπού. Είναι ένα έργο που χρόνια το ζητούσαμε και καταφέραμε να το πετύχουμε και αυτό. Χρόνια ζητούσαμε να φωτιστούν αυτοί οι δρόμοι που οδηγούν από την Εθνική οδό στη Σκάλα Ωρωπού. Ήρθε η στιγμή ο ένας από αυτούς τους δρόμους να φωτιστεί. Εγκρίθηκε από το ταμείο αλληλεγγύης το ποσό των 700.000 Ευρώ και πιστεύουμε άμεσα να το δημοπρατήσουμε ώστε να μπορέσουν οι οδηγοί, οι επισκέπτες και οι δημότες μας να οδηγούν με ασφάλεια και να μην οδηγούν στο σκοτάδι. Αυτά πρέπει να αλλάξουν. Και αυτή η δημοτική αρχή διεκδικεί και πετυχαίνει πολλά. Εξασφαλίζει χρηματοδοτήσεις και πετυχαίνει πολλά. Και σύντομα, πολύ σύντομα θα φανούν και τα αποτελέσματα της δουλειά των δύο χρόνων και τις χρηματοδοτήσεις που έχουμε εξασφαλίσει. Για όλα αυτά που αναφερόμαστε κάποια στιγμή θα γίνουν όλα και όλοι οι δρόμοι που σήμερα είναι μέσα στο σκοτάδι θα φωτιστούν. Ο δρόμος στο Μαρκόπουλο, ο δρόμος Μαλακάσα - Ωρωπός, ο δρόμος Αυλώνα - Μαλακάσα, ο δρόμος Αυλώνα - Συκάμινο, ο δρόμος από Σκάλα Ωρωπού στον Ωρωπό. Θεοσκότεινοι είναι όλοι οι δρόμοι. Ολα θα τα διεκδικήσουμε"

Bίντεο με την ανακοίνωση του Δημάρχου στο Δ.Σ (14/12):




Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ωρωπού

Προηγούμενο
Επόμενο