17 Δεκεμβρίου 2021

Μπήκαν οι υπογραφές για την ανακατασκευή του γηπέδου Αυλώνα


 

ΥΠΟΓΡΑΦΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΥΛΩΝΑ


Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης υπέγραψε σήμερα (17/12) τη σύμβαση 600.000 ευρώ για την πλήρη ανακατασκευή και ανακαίνιση του γηπέδου ποδοσφαίρου του Αυλώνα.

Τα έργα ανακατασκευής περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA - EΠΟ, νέες διαγραμμίσεις, νέο φωτισμό με προβολείς ενεργειακής αποδοτικότητας, πάγκους ομάδων, διαιτητών, γραμματείας, εστίες ποδοσφαίρου, κερκίδα 200 θέσεων, ηλιακούς συλλέκτες, μεταλλική περίφραξη και ψηφιακή πλατφόρμα και ασύρματα δίκτυα για ενεργειακή επιτήρηση και διαχείριση καθώς και επαναχρωματισμό όλων των χώρων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στο κτίριο των αποδυτηρίων.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης δήλωσε: "Είναι μια μέρα σημαντική για μένα μιας και αποτελούσε μια δέσμευση μου απέναντι στην νεολαία του Αυλώνα. Ήταν ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας που χρόνια τώρα δεν έβρισκε ικανοποίηση. Υποσχόμαστε πως δεν θα σταματήσουμε εδώ. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη νεολαία του Δήμου μας προχωρώντας στην αναβάθμιση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων, προκειμένου η άθληση να γίνει πιο ασφαλής, πιο ανθρώπινη και πιο σύγχρονη, όπως ακριβώς ταιριάζει στο πνεύμα και στα μηνύματα της εποχής μας".


Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ωρωπού
Προηγούμενο
Επόμενο