26 Νοεμβρίου 2021

Tα έργα που εξήγγειλε ο Δήμαρχος Ωρωπού

 

ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ

Μία ακόμα ιστορική απόφαση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωρωπού την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 ανοίγοντας το δρόμο προς την υλοποίηση μεγάλων έργων που αποτελούν διακαή πόθο των δημοτών εδώ και πολλά χρόνια.

Εγκρίθηκαν τα τοπικά ρυμοτομικά από το Δημοτικό Συμβούλιο και όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης μπαίνουν στην τελική ευθεία:

1. Η κατασκευή του νέου σύγχρονου Δημαρχείου που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει μεγάλο αμφιθέατρο.

2. Η κατασκευή δύο νέων Δημοτικών Σχολείων στις Αφίδνες και στο χωριό του Ωρωπού.

Ειδικά η κατασκευή νέου Δημοτικού Σχολείου στις Αφίδνες περιλαμβάνει τρία έργα:

A. Το πρώτο αφορά στην κατασκευή νέου κτιρίου που θα στεγάσει το Δημοτικό Σχολείο

B. Το δεύτερο αφορά στη μετατροπή του παλιού πέτρινου κτιρίου ( που σήμερα στεγάζει μέρος του Δημοτικού) σε πολιτιστικό κέντρο.

Γ. Το τρίτο αφορά στη δημιουργία μεγάλου πάρκινγκ στον χώρο που σήμερα βρίσκεται ο προαύλιος χώρος του Δημοτικού Σχολείου και θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει με το πάρκινγκ στις Αφίδνες.

"Είμαι και χαρούμενος και συγκινημένος διότι είναι μεγάλα έργα για τις Αφίδνες, για το Δήμο Ωρωπού γενικότερα και όλους τους δημότες του Ωρωπού", τόνισε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και υποσχέθηκε πως ίσως και πριν τα Χριστούγεννα να ανακοινώσει και τις χρηματοδοτήσεις των έργων: "Είναι όνειρα που σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα. Εχει γίνει πολύ δουλειά για να φτάσουμε ως εδώ. Δεν γίνονται τυχαία όλα αυτά. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και όσους βοήθησαν και μόχθησαν για αυτά. Κάθε μέρα υλοποιούμε και μία δέσμευση μας".


Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ωρωπού
Προηγούμενο
Επόμενο