17 Μαρτίου 2021

Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής στην Παράταξη "Πρώτα ο Δημότης"

 ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Κάποιοι χάνοντας και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας που τους είχε απομείνει, διεκδικούν την πρωτιά στον λαϊκισμό, αν και δεν την έχασαν ποτέ.
Σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Θωμάς Ρούσσης, γράφει πως «λεφτά υπάρχουν», αναφερόμενος στις προσλήψεις ορισμένου χρόνου, προσπαθώντας να αμφισβητήσει αυτά που ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με την οικονομική κατάσταση του Δήμου.
Καλό θα ήταν εάν δεν «ήξερε» , να ρώταγε ή εάν δεν «θυμόταν», να του θυμίσουμε πως το 2019 (προεκλογική χρονιά) στους τελευταίους 8 μήνες της θητείας του ,οι προσλήψεις ορισμένου χρόνου κόστισαν στο Δήμο – σύμφωνα με την οικονομική υπηρεσία – 1.407.283,53 Ευρώ, ενώ την ίδια ώρα οι υπηρεσίες καθαριότητας , ήταν σε ιδιώτη εργολάβο ,ο οποίος κόστισε για το 2019 – εκτός των προαναφερόμενων προσλήψεων – 1.724.857,31 Ευρώ.
Σήμερα μετά από απόφαση της Δημοτικής Αρχής , ο εργολάβος έχει σταματήσει από τον Ιανουάριο του 2020 ενώ η υπηρεσία καθαριότητας γίνεται αποκλειστικά με εργαζόμενους του Δήμου και οι προσλήψεις ορισμένου χρόνου για το 2021 (8μηνες) θα κοστίσουν 895.034,88 Ευρώ, σύμφωνα με την οικονομική υπηρεσία.
Μία ματιά λοιπόν στους αριθμούς αρκεί για να καταλάβουμε όλοι μας τι συμβαίνει.
Ντροπή…Τίποτε άλλο.
Σε όλα υπάρχουν όρια, ακόμα και στον λαϊκισμό.



Προηγούμενο
Επόμενο