15 Ιανουαρίου 2021

Πατούλης - Γιασημάκης: « Είμαστε σε ετοιμότητα για τον Λέανδρο»


Δελτίο Τύπου 14/1/2021 

Το βαρομετρικό χαμηλό Λέανδρος βρίσκεται προ των πυλών της χώρας και ο Δήμος Ωρωπού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής βρίσκονται σε ύψιστη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργος Πατούλης ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα (14/1) τη Διεύθυνση Ελέγχου και Συντήρησης Έργων (ΔΕΣΕ) της Περιφέρειας στο Καπανδρίτι προκειμένου να ενημερωθεί για την προετοιμασία που έχει γίνει για την αντιμετώπιση της επικείμενης κακοκαιρίας.

«Η πρόληψη είναι αποτελεσματικότερη της αντιμετώπισης. Επισκεφθήκαμε σήμερα την ΔΕΣΕ της Περιφέρειας Αττικής εδώ στο Καπανδρίτι για να διαπιστώσουμε αν είναι έτοιμα τα μηχανήματα και οι υπηρεσίες μας. Συγχρόνως μοιράζουμε 40.000 τσουβάλια αλάτι στους δήμους. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ασφαλή διαδικασία ώστε υπό οποιεσδήποτε συνθήκες χιονιά να έχουμε ανοιχτούς δρόμους», είπε ο Γιώργος Πατούλης.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης έδωσε εντολή να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες στις δώδεκα Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου, να ενισχυθούν οι δημοτικές υποδομές και να υπάρχει συντονισμός και επικοινωνία μεταξύ όλων των υπηρεσιών και των εμπλεκόμενων φορέων.

«Για άλλη μία φορά έχουμε στο πλευρό μας την Περιφέρεια Αττικής αλλά και τις υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας. Έχουν ενεργοποιηθεί όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια των πολιτών και των υποδομών και σε κάθε περίπτωση θα είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα. Ζητώ από τους πολίτες να είναι ψύχραιμοι και να ενημερώνονται τακτικά για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

 

Στις φωτογραφίες εικονίζονται:

 

1.Ο Γιώργος Πατούλης και ο Γιώργος Γιασημάκης

2.Ο Γιώργος Πατούλης παρουσία των δημάρχων μπροστά από τις αποθήκες αλατιούΠροηγούμενο
Επόμενο