2 Νοεμβρίου 2020

Ασφάλειες: Ένας βραβευμένος επαγγελματίας στον Ωρωπό

 

Λύσεις για κάθε ασφαλιζόμενο κίνδυνο που απευθύνονται σε ιδιώτες, επαγγελματίες  και  επιχειρήσεις,  προσφέρει η ΝS Insurance (NS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΟΥΒΑΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ), τονίζει ο ιδρυτής της εταιρείας κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΟΥΒΑΤΖΗΣ.

Μάλιστα, υπογραμμίζει: το γραφείο μας βρίσκεται  δίπλα στον πελάτη επί σειρά ετών ,στηρίζοντας και κατανοώντας κάθε  ανάγκη του  και πάντα αφουγκραζόμενο και ακολουθώντας τους ρυθμούς της εποχής του ασφαλιστικού και οικονομικού γίγνεσθαι. Το ανθρωποκεντρικό μας πρόσωπο  και το  γεγονός ότι συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του χώρου  και με πλέον αυξημένο ανθρώπινο και υλικό δυναμικό ,με τεράστια  τεχνογνωσία, με εξειδίκευση, με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα,  μας δίνει το πλεονέκτημα να εξασφαλίσουμε την άρτια εξυπηρέτηση και προάσπιση των συμφερόντων του εν δυνάμει πελάτη μας και γνωστοποιεί ότι η παραγωγή της εταιρείας  για το 2019 ήταν 1.800.000 ευρώ και μέχρι σήμερα χωρίς να έχει κλείσει το 2020, υπολογίζεται αύξηση της τάξης του 14%.




-Ποιες υπηρεσίες και τι είδους προϊόντα προσφέρει η NS Insurance (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥΒΑΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ);

Με γνώμονα ότι οι συνεργάτες μας αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας, στόχος μας είναι ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός στα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουμε.

Προσφέρουμε λύσεις για κάθε ασφαλιζόμενο κίνδυνο τόσο για ιδιώτες, όσο και επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Το γεγονός ότι συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του χώρου, μας δίνει το πλεονέκτημα για την καλύτερη δυνατή τοποθέτηση του εν δυνάμει πελάτη μας. Με αυτόν τον τρόπο αξιολογούμε πάντα προς το συμφέρον του και του προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες, για μένα το πιο δύσκολο είναι να βλέπεις ανθρώπους που ενώ θα έπρεπε να είναι επιτυχημένοι είτε υπολειτουργούν, είτε αποτυγχάνουν γιατί δεν σου δίνουν την δυνατότητα να τους προσφέρεις εργαλεία στο δύσκολο έργο τους.

Για τον λόγο αυτό, πραγματικά επενδύσαμε τόσο οικονομικά όσο και προσωπικά για να δημιουργήσουμε ένα χώρο που να στηρίζουμε πλήρως τόσο τον συνεργάτη όσο και τον πελάτη μας. Συνεχής εκπαίδευση μέσω σεμιναρίων, εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, εισπρακτικό τμήμα, εξειδικευμένα στελέχη σε όλους τους κλάδους, τα πλέον σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα με webservices, αποτελούν μερικές από τις υπηρεσίες που θεωρώ ότι κάνουν την διαφορά.

-Θα θέλατε να μας πείτε με ποιες ασφαλιστικές εταιρείες συνεργάζεστε;

Ξεκίνησα το 2002 σαν ασφαλιστής στην ALPHA Ασφαλιστική (σημερινή AXA). Στην διάρκεια όλης αυτής της πορείας, ιδιαίτερα μετά το 2006 που ίδρυσα την εταιρεία μου NS INSURANCE (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥΒΑΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ), θεωρώ ότι έχω συνεργαστεί με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες του χώρου μας.

Έχοντας ως γνώμονα επιλογής μου την αξιοπιστία και φερεγγυότητα των εταιρειών, δεν ήταν πάντα εύκολο, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.



-Κατά τη γνώμη σας, τι προέχει στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων, η γνώση ή  η κοινωνική - ανθρωπιστική πλευρά;

Πιστεύω ότι ο συνδυασμός και των δύο φέρνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις πωλήσεις. Η τεχνογνωσία, η βαθιά γνώση των προϊόντων και η διαρκής ενημέρωση του πωλητή, εξυπηρετεί και αναδεικνύει τα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες του πελάτη μας.

Από την άλλη, το συναίσθημα στην πώληση είναι παντοδύναμο όπλο. Στην πώληση πρέπει να δημιουργείς εικόνες και συναισθήματα στον πελάτη. Οφείλεις να προβάλεις αξίες που απασχολούν την κοινωνία για να μπορέσει να αντιληφθεί κάποιος την σπουδαιότητα της ιδέας της ασφάλισης.

-Μετά από 18 χρόνια παρουσίας στον χώρο της ασφάλισης αισθάνεστε ιδιαίτερα ικανοποιημένος ή απλά ευχαριστημένος από την δουλειά σας;

Πραγματικά, 18 χρόνια, νιώθω ολοκληρωμένος ως ασφαλιστικός πράκτορας και ως άνθρωπος επιτελώντας κοινωνικό έργο, ιδιαίτερα για τον χώρο μας , όταν βλέπεις την απελπισία του ανθρώπου που έχασε την περιουσία του από κάποιο ακραίο φυσικό φαινόμενο (ΦΩΤΙΑ – ΠΛΗΜΜΥΡΑ) και εσύ του δίνεις αυτό που υποσχέθηκες για να ξαναφτιάξει το σπίτι του ή όταν βγαίνει το παιδί του από ένα σοβαρό χειρουργείο σώο με μέσο κόστος νοσηλείας 10000 €  και βλέπεις την ανακούφιση και ευτυχία του ασφαλισμένου, τότε και μόνο τότε ολοκληρώνεσαι επαγγελματικά και κοινωνικά.

  Δεν ξέρω πως θα ακουστεί, όμως όχι μόνο δεν έχω κουραστεί, αλλά  αισθάνομαι πολύ παραγωγικός και εξακολουθώ να έχω πάθος για την δουλειά μου.

Ίσως, γιατί από την στιγμή που μπήκα στον χώρο τον ‘’πίστεψα’’, ‘’ το ήθελα πολύ’’, σε κάθε δυσκολία που αντιμετώπισα ποτέ δεν έμεινα άπραγος, πάντα έψαχνα και δημιουργούσα ευκαιρίες για ανάπτυξη και προοπτικές. Υπήρξα ευλογημένος γιατί αγάπησα το αντικείμενο της επαγγελματικής  μου ενασχόλησης. Η ικανοποίηση που αντλούσα πάντα από την δουλειά μου, η προσωπική ανάπτυξη που μου προσέφερε σε συνάρτηση με την αίσθηση της προσφοράς που μας δίνει το επάγγελμά μας, αποτέλεσαν την βάση της πορείας μου στον ασφαλιστικό χώρο.

Το 2019 είχε αναπτυξιακή πορεία για την εταιρεία σας; Πως υπολογίζετε ότι θα κλείσει το δύσκολο για όλους 2020; 

Τα οικονομικά μας αποτελέσματα αποτελούν την καλύτερη απόδειξη όχι μόνο για την διαρκή αναπτυξιακή μας πορεία, αλλά και για την επιλογή μας να επενδύσουμε και να δραστηριοποιηθούμε στοχευμένα στον κλάδο Ζωής, στην ανάπτυξη των retail/corporate κινδύνων στο άνοιγμα της εταιρείας μας με αποτέλεσμα την διεύρυνση του δικτύου μας. Η παραγωγή για το 2019 ήταν 1.800.000 ευρώ και μέχρι σήμερα χωρίς να έχει κλείσει το 2020 υπολογίζεται αύξηση της τάξης του 14% .

Με γνώμονα την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας αλλά και τα σημαντικά προβλήματα του κλάδου μας, όπως η φορολογία και οι ασφαλιστικές εισφορές, oι direct διαδικτυακές πωλήσεις, ο αθέμιτος τραπεζικός ανταγωνισμός (bancassurance) , είμαι πολύ ευχαριστημένος και αναγνωρίζω ολόψυχα την προσπάθεια όλης της ομάδας μου.


 

 

 

-Έχετε βάλει στόχους για το άμεσο μέλλον;

Στόχος μας είναι να λειτουργούμε υπεύθυνα απέναντι στον πελάτη χωρίς διακρίσεις είτε ασφαλίζει σε μας ένα μηχανάκι, είτε την επιχείρησή του, είτε εμπιστεύεται την ζωή του και την ζωή των παιδιών του. Λειτουργούμε επιτυχημένα με σταθερή οικονομική και αναπτυξιακή στρατηγική. Το δίκτυό μας απαρτίζεται σήμερα από 50 περίπου ενεργούς κωδικούς, με στόχο να μπορέσουμε τα επόμενα τρία χρόνια να έχουμε στην ομάδα μας 100 τουλάχιστον ικανοποιημένους συνεργάτες. Άμεσα στόχος μας είναι η σημαντική διεύρυνση σε commercial κινδύνους, εξειδικευμένους κλάδους και με σαφή στόχευση στο να διατηρήσουμε τους ήδη εξαιρετικά αυξητικούς δείκτες του κλάδου Ζωής.

Τι έχετε να συμπληρώσετε για την «οικογένεια» της NS INSURANCE (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥΒΑΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)’’. Τι σημαίνει για σας;

Η οικογένεια της NS Insurance αποτελεί για μας ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά μας, δεν αποτελεί, δηλαδή, ένα κλισέ marketing ούτε στρατηγική management, αλλά είναι στην ουσία ο τρόπος που έχουμε κτίσει την εταιρεία μας. Επιμένω και προσπαθώ να κρατήσω το έμψυχο δυναμικό μας αφοσιωμένο και εμπνευσμένο. Ο σεβασμός στον πελάτη, στον συνεργάτη, στον συνάδελφο, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο, κτίζοντας γερές σχέσεις με διάρκεια.

Σαφώς, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι προφανές. Θέλω η ομάδα μου να αισθάνεται σιγουριά, αξιοπιστία ειλικρίνεια, θέλω να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ένα ηθικό και δίκαιο περιβάλλον. Οι σχέσεις με τον υπάλληλο, με τον πελάτη, με τον συνεργάτη είναι δημιουργικές.

Πείτε μας πως επικοινωνούμε μαζί σας και που βρίσκονται τα γραφεία σας.

Όπως προανέφερα με πλέον αυξημένο ανθρώπινο δυναμικό και με άρτια εξειδίκευση,  περιμένουμε  είτε  ‘’πίσω’’ απ’ το τηλέφωνο,  είτε μέσω διαδικτύου, είτε δια ζώσης στα βορειοανατολικά της Αττικής στον πανέμορφο Ωρωπό μας στην 28ης Οκτωβρίου 13, Νέα Παλάτια Σκάλας Ωρωπού και στα τηλεφωνα 2295039040, 2295301303, 6945667933 .

Όσον αφορά τα  καταστήματα που  διατηρούμε βρίσκονται στην Αθήνα(Συγγρού), Αλίαρτο, Χαλκίδα και το νέο μας κατάστημα στους Αγίους Αναργύρους Αττικής.  


 

Προηγούμενο
Επόμενο